Vjenčane cipele - koje odabrati?

Vjenčane cipele prije svega moraju biti udobne, da bez većih problema izdržite cijeli dan, te da svojim izgledom lijepo pristaju uz odabranu vjenčanicu.

Vjenčane cipele prije svega moraju biti udobne, da bez većih problema izdržite cijeli dan, te da svojim izgledom lijepo pristaju uz odabranu vjenčanicu. Vjenčane cipele trebaju bojom i oblikom odgovarati uz stil vjenčanice. Bilo bi idealno kad bi našli istu nijansu boje kao što je haljina, no ukoliko i ne bude ista neka budu koju nijansu tamnije od vjenčanice.

Valentino vjenčane cipele

Valentino

By Valentino

Pazite na visinu pete, pogotovo ako niste tip žene koja svakodnevno nosi visoke potpetice. Svi znamo da su visoke pete seksi, ali ako radi njih budete morali provest večer sjedeći sigurno nećete biti sretni. Pri odabiru visoke pete vodite računa o visini mladoženje kako bi i vizualno bili usklađeni.

Pedro Garcia vjenčane cipele

Pedro Garcia

By Pedro Garcia

Salonke su uvijek moderne i dobar su izbor za vjenčane cipele još ako su satenske koje su ujedno i elegantne odgovaraju uz većinu vjenčanica. Budite pažljivi pri odabir jer što vam cipela bude udobnija lakše ćete i bezbolnije izdržati vama najvažniji dan.

Miu Miu

Miu Miu

By Miu Miu

Kad ste se već odlučili i kupili vjenčane cipele da biste izbjegli žuljeve i formirali cipele po svojoj nozi razgazite ih prethodno hodajući po stanu. Ako je potrebno kupite si silikonske jastučiće koji će vam dodatno olakšati naporan dan kako bi izdržali i bili veseli sve do jutra. Sigurno želite ostaviti dojam vesele i sretne mladenke zato neka na prvom mjestu pri izboru vjenčanih cipela bude udobnost.

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

By Giuseppe Zanotti

Christian Louboutin

Christian Louboutin

By Christian Louboutin

Alexandre Birman cipele

Alexandre Birman

By Alexandre Birman


 

Komentari