ELFS/Danijel Galić

Prvi pogled u novu kolekciju popularnih ELFSA

Dok su pripreme za dugo očekivanu samostalnu reviju poznatog dvojca ELFS u punom jeku, dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić podijelilli su s obožavateljima djelić kolekcije...

Dok su pripreme za dugo očekivanu samostalnu reviju poznatog dvojca ELFS u punom jeku, dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić podijelilli su s obožavateljima djelić kolekcije koju će službeno predstaviti u četvrtak, 2. ožujka u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Radi se o muškoj i ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. koje savršeno oslikavaju duh ovog svima omiljenog brenda – živopisne boje, zanimljivi printevi i odlični materijali, sve savršeno ukomponirano u modele koji se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnijim prilikama.

ELFS haljine

ELFS_haljine_s_volanima

U novoj kolekciji dominiraju haljine od finih čipki s raznim aplikacijama koje dolaze u različitim dužinama – od mini, preko midi do maxi za najsvečanije prigode. Zabavne majice s autorskim printevima na temu tetovaža dominiraju u casual dijelu kolekcije. Za zaštitu oči od prvih jakih zraka sunca, ELFSI su pripremili i liniju zanimljivih sunčanih naočala u veselim oblicima koje karakteriziraju visoko obrađene leće s metalnim efektom. Osim trendi naočala, predstavljenu kolekciju odlično će nadopuniti i modni nakit, sandale i torbe. Ono što dizajneri posebno naglašavaju i na što su ponosni je limitirana kolekcija dizajnerskog nakita od 24 karatnog pozlaćenog srebra s prirodnim kamenjem poput ružičastog kvarca, agata i ametista koji je izrađen zanatskom zlatarskom tehnikom te je u potpunosti ručni rad hrvatskih zlatara.

ELFS_cipkaste_haljine

ELFS_haljine_na_preklop

ELFS_haljina

Fotografije za kampanju snimio je fotograf Danijel Galić, šminku potpisuje Iva Berišić, dok je za frizuru zaslužan Mario Vidaček iz salona Vida Hairdressing. Manekenke koje krase ovosezonsku kampanju redom su članice modne agencije Talia model – Mia Matić, Nives Vinčić i Anamaria Crnoja.

Komentari