Gorana Blaževac

Unikatni nakit za vjenčanja s domaćim potpisom

Irena Vučinić Ševarika po struci dipl. ing. tekstilne tehnologije, sa završenim smjerom dizajna i projektiranja tekstila i odjeće svoju ljubav je pronašla u dizajniranju unikatnog nakita.

Kao jedna od prvih hrvatskih dizajnerica čiji je statement nakit doživio pravi boom na društvenim mrežama, nakon 10 godina rada i dalje uljepšava žene svih dobnih skupina ovim romantičnim dodacima. Svojim unikatnim kolekcijama u kratkom vremenu postala je sinonim za modernu, urbanu djevojku koja se ne boji istovremeno biti ženstvena, glamurozna, ali i romantična.

Vjenčani nakit Irena

Vjenčani nakit za kosu

Donosimo vam jednu posebno dizajniranu vjenčanu kolekciju unikatnih, ručno rađenih dodataka za kosu, koja je svakako nešto novo na našem tržištu.

Gdje god zakoračite pronaći ćete savršenu bajkovitu kulisu za romantične priče. I ovog puta inspiraciju za našu kolekciju pronašli smo u ljepoti prirode, neuhvatljivoj savršenoj igri svjetlosti i spajanju brojnih elemenata koji postaju priča koja podilazi ljepoti žene.

Romantični nakit za vjenčanja

Nakit za kosu za vjenčanja

Bez obzira na to koliko vjenčanja vole bijelu boju, vrijeme je da pozdravite raskošnu paletu nijansi, od zagasito zlatne do tople ružičaste, nježno plave te cijelog spektra bež tonova. Gotovo svaki model izrađen je od Swarovski perlica, kristalića te ručno bojanih metalnih dodataka zanimljivih formi. Donosimo vam niz ručno rađenih detalja, vjenčića, češljića, ukosnica i tijari koje su prerasli klasiku i savršen su začin svakom vjenčanju. Jedinstvenim ukrasima u kosi pokušali smo unjeti dašak cvjetne čarolije kojom ćete stvoriti prekrasne uspomene na vaš veliki dan.

Irena Vučinić Ševarika nakit za vjencanja

Prirodan i vrlo ženstven stil odabran za dan vjenčanja bez sumnje je rado viđen jer potvrđuje koliko je prirodna ljepota važna. Zato je u ovoj kolekciji naglasak stavili na senzualnost, romatičan izgled i nježnu mladenačku ljepotu, koju je savršeno utjelovila Leonarda Zeba iz modne agencije Talia Model kao zaštitno lice kampanje. Za čarobne fotografije zaslužna je Gorana Blaževac, romatične ležerne frizure potpisuje frizerski salon Ritual by Marko Zirdum, a za vješto oblikovani prirodni izgled i djevojački make up pobrinila se vizažistica Karla Zirdum. Lijepa Leonarda u novoj kampanji nosi vjenčanice salona Isabelle.

nakit za kosu za vjenčanja s domacim potpisom

Nova kolekcija namjenjena je svim budućim mladenkama koje inspiraciju traže u personaliziranim raskošnim detaljima. Na vama je da ih prepoznate te dodate kao savršen začin svom vjenčanju.

https://www.facebook.com/IrenaVucinicArtJewelry/ 

Komentari