Šminka i frizura za vjenčanje

Sve mladenke žele izgledati savršeno na dan svog vjenčanja. Taj dan ste vi zvijezda, i sve se vrti oko vas i vašeg partnera. Sva rodbina i prijatelji će doći vidjeti vas, a vi ćete izgledati savršeno, kao u nekoj bajci.

Sve mladenke žele izgledati savršeno na dan svog vjenčanja. Taj dan ste vi zvijezda, i sve se vrti oko vas i vašeg partnera. Sva rodbina i prijatelji će doći vidjeti vas, a vi ćete izgledati savršeno, kao u nekoj bajci. Ovo je svakako najvažniji dan vašeg života. Pripremili smo nekoliko savjeta kako bi na ovaj dan zablistali.

frizura i šminka za vjenčanje
Inga Ivanova/Shutterstock.com

- puno prije dana svadbe trebate si prirediti plan za njegu kože i noktiju kojeg ćete se pridržavati. Nemojte zaboraviti, ljepota iziskuje vremena. Nježna i zdrava koža te nokti ne proljepšaju se preko noći.

- prije vjenčanja izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu. Opekline i suha koža mogu pokvariti vaš veliki dan. Ako želite potamniti, krenite na vrijeme u solarij ili se postepeno izlažite prirodnom suncu, kako bi imali lijep ten za vaš najvažniji dan.

- pobrinite se da provedete što više vremena spavajući, odmarajući se, jer se podočnjaci i iscrpljenost teško skrivaju i najboljom šminkom.

- ako ste u mogućnosti, šminku i frizuru isprobajte mjesec do dva prije svadbe. Tako ćete moći utjecati na promjene ako niste zadovoljni s probom šminke i frizure.

- za vjenčanja tijekom ljetne sezone odaberite svjetlo pastelne nijanse šminke, dok za zimske svadbe bolje odgovaraju snažnije i tamnije nijanse.

- dan vaše svadbe je poseban, nemojte se ustručavati koristiti više i izraženije šminke nego obično.

- bolje se držite tradicionalnog načina šminkanja, nego najnovijih trendova.

- zamolite vašu majku ili kumu da vam ponesu šminku za svaki slučaj, ako bi došlo do toga da morate popraviti šminku.

- ako imate masnu kožu ne zaboravite uzeti papiriće koji upijaju višak masnoće i znoja, a da se pri tome ne skida šminka.

Komentari