Sajam vjencanja Zagreb 2017

Posjetite Sajam vjenčanja Zagreb od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb!

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 19. godinu za redom i poziva sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja u Arenu Zagreb od 3. do 5. veljače 2017. godine...

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 19. godinu za redom i poziva sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja u Arenu Zagreb od 3. do 5. veljače 2017. godine na najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike u regiji!

Nezaobilazna adresa za sve one koji će uskoro izreći sudbonosno „DA“ zasigurno je Arena Zagreb u kojoj se od 3. do 5. veljače održava Sajam vjenčanja Zagreb! Preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, čak šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i uvijek atraktivan popratni sadržaj poput tematskih radionica, degustacija slastica, mogućnost sudjelovanja u humanitarnoj tomboli s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti očekuju posjetitelje, uz pregršt kreativnih ideja, pozitivne energije i druženja! Upravo je ovo najbolja uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi!

Sajam vjenčanja za palčiće

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno surađuje s nacionalnim humanitarnim projektom Palčić gore! kojim se ukazuje na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Prema posljednjim statistikama, u Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece te je svijest javnosti o problemima i posljedicama nedonoščadi i njihovih roditelja iznimno niska. Uz posjetitelje koji će moći kupiti humanitarnu tombolu i tako pomoći palčićima, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica na humanitarnoj VIP modnoj reviji koji će, uz modele, prošetati pistom. Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je glazbenica Ana Opačak koja, otkako se pojavila u prvoj sezoni emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Ana u lipnju ove godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče! Ulaz na Sajam vjenčanja u Areni Zagreb naplaćuje se po simboličnoj cijeni od 15 kuna po osobi.


PROGRAM:

Petak, 3. 2. 2017.

14.00 Otvaranje sajma

17.00 Trendovi u vjenčanjima 2017. (radionica)

Vjenčanja su uvijek u trendu pa je posebno zanimljivo razgovarati o trendovima u svijetu vjenčanja u godini pred nama. Otkrivamo vam tko predlaže trendove, kako trendovi postaju više od ideje i donosimo listu onih trendova za koje vjerujemo da će dati poseban začin vjenčanjima u 2017. godini.

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma


Subota, 4. 2. 2017.

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju (radionica)

Organizatori vjenčanja o vjenčanjima znaju baš sve i zato će spremno odgovoriti na svako moguće pitanje. Zato je ovo idealna prilika upoznati neke od najboljih hrvatskih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore i vrijedne savjete uživati na putu do oltara.

15.30 Modna revija

18.00 VIP modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 5. 2. 2017.

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi (radionica)

Make up & hair show (radionica)

Vjenčana moda raskošnija je nego ikada dosad. Razgovaramo o najnovijim svjetskim trendovima, top dizajnerskim imenima i otkrivamo kako odabrati idealnu vjenčanicu. Savršen izgled na dan vjenčanja san je svake mladenke i zato su frizura i make up nezaobilazni detalji. Sve o njezi kose, kože, stilovima i trendovima donose vrhunski profesionalci. Nezaobilazno, zar ne?

16.00 Cvjetna radionica

Cvijeće i dekoracije duša su svakog vjenčanja, a vrsni cvjetni dizajneri pokazat će nam najljepše od najljepšeg. Razgovaramo o trendi bojama, vrstama cvijeća, stilovima vjenčanih buketa i o tome kako stvoriti nezaboravnu atmosferu.

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Komentari