Kako izabrati torbicu?

Izbor torbice koju ćete odabrati ovisi o vašoj osobnosti. Međutim tu su i neka načela koja morate slijediti...

Trebate li pomoć prilikom kombiniranja vaših najboljih stvari sa stilom?
Izbor torbice koju ćete odabrati ovisi o vašoj osobnosti. Međutim tu su i neka načela koja morate slijediti kada kupujete torbicu, kao što je oblik, boja, materijal. Veličina ovisi o tome koliko stvari nosite, ako se radi o večernjim izlascima predlažemo torbicu manjeg formata koja bi trebala biti dobro usklađena s odjećom koju nosite. Ako imate naviku imati knjigu pri ruci, te još neke dodatne stvarčice bez kojih ne možete, trebate si nabaviti veću i praktičniju torbicu.

Sportski stil
Oni koji su više sportski tipovi trebaju koristiti torbice u kojima mogu nositi puno različitih stvari, kao što su knjige, uredska oprema i sl. Ovaj oblik torbice je za mlađe i aktivne ljude, obično sportske tipove. Prednost su svakako slobodne ruke. Brandovi kao što su Jigsaw, Alexander McQueen i Prada u svojoj ponudi nude ovakve torbice.

Prada torbalouis vuitton torba

Bohemski stil
Oni koji vole bohemski stil odijevanja trebaju odabrati torbicu koja će osvježiti njihov look. Etno uzorci te pletiva idu uz hippi stil. Torbice ili ramene torbe su specijalno dizajnirane zbog njih, te uz njih idu sandale i cvjetne haljine. Ove torbice do izražaja dovode vašu kreativnost. Zvijezde kao što su Mischa Barton, Sienna Miller i Kate Moss nose, one odišu slobodom. Derek Lam i Jamin Puelch su majstori u stvaranju ovakvih torbica.

Derek lam torbajaminpuelchsharon torba

Elegantni stil
Žene koje preferiraju elegantni stil, trebale bi nositi manje torbice koje kombiniraju sa odjećom. Preporučljivo je nositi torbice koje su dizajnirane specijalno za takve prigode kao što su sastanci ili elegantni noćni izlazak. uz to možete kombinirati perlice, drago kamenjem druge slične stvari kako biste dobili sofisticirani izgled. Poseban izgled dobiju ako koristite neutralne boje. Posebno je važno da znate da svaka žena mora kao šlag na tortu svog elegantnog izgleda imati lijepu malu torbicu.

Marc Jacobs torbaFendi peekaboo torba

 


 

Komentari