Promocija jesenskih kolekcija Missoni, Gattinoni, Love Sex Money održana u Ekskadi

Multibrand store Ekskada promovirao je nove kolekcije za sezonu jesen – zima 2011/2012 poznatih talijanskih modnih brandova: Missoni, Gattinoni, Love Sex Money, Maria Grazia Severi, Amati Chic.

Multibrand store Ekskada promovirao je nove kolekcije za sezonu jesen – zima 2011/2012 poznatih talijanskih modnih brandova: Missoni, Gattinoni, Love Sex Money, Maria Grazia Severi, Amati Chic. Na promociji su nazoličili brojni poznati: Nenad Korkut, Aleksandra Mindoljević, Suzy Josipović Redžepagić i drugi.

Revija Amati Chic

Želimo biti posebni i imati jedinstvenu ponudu na tržištu. Moja vizija je da svaka uspješna poslovna žena kao i ona koja to želi postati u Ekskadi pronađe idealne odjevne kombinacije za sebe u ugodnoj i opuštajućoj atmosfer te uz stilske savjete naših stručnih modnih savjetnika ispune sva svoja očekivanja - izjavila je vlasnica multibrand store Ekskada Bernarda Petković-Klobučar.

Amati Chic Revija

U sklopu ovog modnog događanja promoviran je i dizajnerski nakit Mirne Berend. Dizajnerski nakit izrađen je od širokog spektra materijala, sve od poludragog kamenje pa do metala. Mirna je najavila uskoro i novu kolekciju sa još raznovrsnijim materijalima kao što je vulkanska lava i druga.

Missoni kolekcija

Reviju su nosile manekenke Iva Jerković, Jana Opačić. Tanja Miljuš, Marija Tokić koje su oduševile sve nazočne.

Nova kolekcija

Torba

Iva Jerkovic

Komentari