BestPhotoStudio/Shutterstock

Skinite višak kilograma i budite fit uz program Vitathlon Express!

Jeste li znali da ciljanim, programiranih, kombiniranim i individualno prilagođenim trenažnim aktivnostima možete ostvariti pravu transformaciju duha i tijela?

Istina … uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani, opazit ćete ozbiljne rezultate u vrlo kratkom periodu!
Jeste li zainteresirani skinuti višak kilograma i dovesti se u optimalnu tjelesnu formu?
Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja i vježbanja! Dobro, ne može bez malo znoja, ali programiranog znoja.

Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli. Vitathlon Express specijalan je trenažni program baziran na različitim aerobnim i anaerobnim aktivnostima s naglaskom na funkcionalnom treningu.
Zašto takav program? Zato jer je zbog svojih karakteristika pogodan za razvoj snage, izdržljivosti i kondicije. Uključivanjem velikog broja mišića kroz specifične vježbe, troši se znatna količina energije (od 500 do 1000 kCal  po satu aktivnosti).

Program uključuje:VITATHLON EXPRESS

  • Nordijsko hodanje
  • Školu trčanja
  • Power walking
  • HIIT trening
  • Funkcionalni trening
  • Intervalni/kružni trening
  • Stretching i specifične vježbe snage
  • Dobru atmosferu i ugodno druženje

Vitathlon Express je trening za cijelo tijelo
Što možete očekivati kroz program Vitathlon Express?
Odmah, već nakon prvog treninga, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo!  Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove.
Nakon 3-4 treninga osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći!
Nakon 8-10 treninga događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka.

Nakon završenog programa:
smanjujete konfekcijski broj odjeće. Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka, nestalo je 6-10 kilograma i imate puno više energije. Svi zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga.

www.vitathlon.com.hr

Komentari