Sanjarica - pojmovi s početnim slovom H

Hipodrom

Ako ste bili u snu na hipodromu, vaši su poslovi propali; ako ste nastupali na hipodromu - čuvajte se mladića jer će vam zavesti ženu.

Hladnjak

Znak da nam nedostaje topline te da se osjećamo hladno i napušteno. Cesti snovi hladnjaka kod žena mogu biti znak frigidnosti.

Hladovina

U snu je znak da nemamo povjerenja u svoje prijatelje. Ukoliko nas u budnom stanju ne muče takve sumnje, san je upozorenje da bismo trebali preispitati svoje odnose i iskrenost svojih prijatelja.

Hodanje

Uzbrdo znači da ćete uz napor ostvariti svoje želje; nizbrdo - očekuju vas teškoće; unazad - očekuje vas neuspjeh; brzo - naići ćete na prepreke; polako - morate brže rješavati nastale probleme.

Hodnik

Životna promjena na bolje. Hodnik podzemni saznat ćeš tuđe tajne.

Hodočasnik

Uspjet ćete na poslu zahvaljujući napornom radu i velikom samoodricanju. Ćut ćete vijesti iz daleka; ako idete na hodočašće, u ljubavi ste promjenjive sreće.

Homoseksualnost

Može biti znak izražavanja skrivenih sklonosti. Kod muškaraca je simboliziraju snovi poput ovih: netko nas ponižava, a ne možemo mu se oduprijeti; pasivno trpimo nepravdu. Skrivene sklonosti kod žena simboliziraju snovi u kojima je izražen osjećaj nadmoći nad muškarcima te pretjerana samosvijest.