Sanjarica - pojmovi s početnim slovom A

Abnormalnost

Ovo nije dobar znak, označava loše stvari u budućnosti. No vidjeti abnormalnog muškarca ili dijete znak je sreće u nagradnim igrama.

Adam i Eva

Vidjeti ih zajedno - velika radost. Razgovarati s njima - neke vaše želje bit će odgođene. Vidjeti samo evu - na vas vrebaju neprijatelji koji vam žele podvaliti.

Admiral

Pred vama su događaji koji će vas okarakterizirati kao plemenitu osobu. Ako ste vi admiral, primit ćete priznanja za svoj trud.

Afera

Ako ste sudionik - promjena nabolje bez obzira na opasnosti. Sve će vam u životu postati zanimljivije. Sretan kraj. Politička afera - morat ćete rješavati situaciju za koju niste sami krivi.

Agent

Biti - težak posao. Vidjeti ga neugodnosti.

Agonija

Biti u agoniji - riješit ćete ljubavne probleme za koje ste sami krivi, prekid veze u kojoj niste sretni. Vidjeti osobu u agoniji - riješit ćete zdravstvene ili poslovne probleme bliske osobe.

Agresivnost

Ako potiskujemo bijes on se u snu pretvara u agresiju i nasilje. Treba obratiti pažnju tko nas u snu napada: ako nas napada prijatelj - bojimo se njegove nevjere; napada li nas osoba suprotnog spola - žudimo za top - linom i pažnjom; nepoznata osoba koja nas napada u snu je naše nesvjesno ja sa svojim strahovima i žudnjama.