Sanjarica - pojmovi s početnim slovom E

Egoizam

Vaš - problemi zbog tvrdoglavosti. Tuđi - vaš trud i pomoć neće biti prihvaćeni.

Egzorcizam

Prisustvovati - problemi s okolinom koje ćete prebroditi zbog svoje blage naravi. Vrši se nad vama - riješit ćete dugotrajni problem.

Ekspedicija

Ako sanjate da polazite na neku ekspediciju, znači da se spremate na neki važan korak u životu.

Eksperimentirati

Ako sanjate da vršite neki eksperiment, znači da ćete imati mnogo muke u rješavanju problema koji vas muči.

Eksplozija

Vidjeti eksploziju strahujete od događaja koji dolaze. Čuti eksploziju očekujte neugodna iznenađenja. Eksplozija s vatrom velik uspjeh i dobitak.

Elegancija

Ako ste elegantni - uspjeh u društvu. Netko drugi iz vašeg društva - okolina će vas zapaziti.

Električar

Ako smo sami majstor, to znači da sklad i "svjetlost" u obitelji zavisi od nas i naše svjesnosti; ako je električar nepoznata osoba ili susjed, rođak, to znači da nismo u stanju sami razriješiti obiteljske probleme te da nam treba pomoć sa strane. Ako električar žice spaja, očekuje nas sklad i jedinstvo u obitelji; ako žice razdvaja, moguć je otpor ili taskid obiteljske veze. Odvrće li električar žarulju i ne stavlja novu (mrak!), to je znak da nismo shvatili poruku člana obitelji; ako stavi novu žarulju, sve će biti u redu - sinut će nam rješenje problema.

Električna centrala

Simbol je naše psihofizičke ravnoteže, vitalne energije od koje zavisi naša kreativnost, životni polet. Ukoliko je centrala u kvaru, slijede problemi - "kvar" se mora otkloniti!