Sanjarica - pojmovi s početnim slovima D, Đ i DŽ

Djeca

Mala - pazite s kim se družite; prijevara, zavjera. Tući - problemi na poslu ili sa susjedima. Plaču - problemi u obitelji.

Djed

Po majčinoj liniji popravit će vam se zdravlje. Po očevoj - uspješno razdoblje, pokazat ćete svoje kvalitete i talente. Djed i baka zajedno - ako su živi, posjetite ih, trebaju vas. Ako su umrli, posjetite groblje.

Djetelina

Vidjeti djetelinu ne nadajte se velikom uspjehu. Djetelina sa četiri lista očekuje vas velika sreća. Rascvjetana djetelina prati vas sreća u životu. Polje obraslo djetelinom naći ćete izlaz iz neimaštine. Brati djetelinu nevjera u kući. Djetelinu naći ugodno iznenađenje.

Djetinstvo

Pritišću vas problemi, trebate otputovati, najbolje u rodno mjesto, opustiti se.

Djevojka

Sanjati lijepu djevojku znači da vas očekuju veliki troškovi. Sanjati da ljubite djevojku znači da vas očekuje ugodno iznenađenje; djevojka koja plaće - neprilike i mogućnosti otkrivanja neke vaše tajne (izdaja); djevojka koja pleše - imat ćete sreću u ljubavi.

Dlan

Otvoren - ostvarit ćete planove. Prljav - netko blizak vas iskorištava.

Dnevnik

Gledati na tv - u opterećivanje globalnim problemima; loša vijest. Pisati - važan događaj će puno promijeniti u vašem životu. Citati tuđi - problemi s bliskom osobom koju vi stvarate.

Dobitak

Ako sanjate da ste ostvarili neki dobitak, znači da ćete doživjeti nešto lijepo.

Doček

Počet ćete nešto iznova, što će promijeniti vaš život nabolje.