Nova kolekcija Vesna Sposa/Nova kolekcija Vesna Sposa

Milanska rapsodija Vesne Spose

Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i svjetski grad mode!

Poznata dizajnerica Vesna Pretković snimila je modnu kampanju jesen/zimu 2016 s atraktivnim i ženstvenim kreacijama po kojima je poznata domaćoj sceni.

"Inspirirana zadivljujućim bojama iz prirode rodila se i ideja za moju sljedeću kolekciju INDIAN SUMMER. Kolekcija doslovno dočarava živopisne boje koje se mogu vidjeti u bistrim jesenskim ili zimskim danima", ističe dizajnerica.

Crna svečana haljina

Haljine Vesna Sposa

Svečane haljine Vesna Sposa

Hand made kolekcijom prevladava bordo boja i tamno plava koja asocira na najljepše jesensko plavetnilo. Materijali koji dominiraju su kvalitetna talijanska svila, čipka , saten i organdij. Kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i kozmopolitanski stav Vesna SPOSA je uspjela stvoriti modnu bajku za modernu i trendi ženu,a koju su u editorijalu utjelovile poznate manekenke Nikolina Miletić, Ivana Mišura, Esther Berišić i Korina Pretković.

Moderan kombinezon Vesna Sposa

Vesna Sposa

Dašak svjetskog glamura postignut je i lokacijama na kojima je editorijal snimljen. Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i  svjetski grad mode - Milano ( Galerija  Vittorio Emanuele  II  , Gotička katedrala  Duomo, Sirmione dvorac). Također, dio kampanje snimljen je i u našoj predivnoj Rijeci (Guvernerova palača).

Vesna Sposa haljina

Vesna Sposa haljina plava

Vjenčanice Vesna Sposa

Ovom predivnom kolekcijom Vesna SPOSA, najtraženija kreatorica vjenčane mode, omogućila nam je da i u jesenskim danima, kao i ljeti uživamo u raskošnim bojama i neodoljivnim kreacijama.

 

FOTO: Robin Pretković

Komentari