Rođendanske torte za djecu iz slastičarnice Meli

Želite li Barbi, Spiderman, Hello Kitty ili Ben 10 torte i pri tome uživati i u okusu, svakako svratite u Meli na zagrebačkoj Trešnjevci u Dubovačkoj 17 i u Vlašku 45.

Želite li Barbi, Spiderman, Hello Kitty ili Ben 10 torte i pri tome uživati i u okusu, svakako svratite u Meli na zagrebačkoj Trešnjevci u Dubovačkoj 17 i u Vlašku 45.

Usmena preporuka donijela im je neprestanu potražnju - iako dalje od glavne prometnice, mame, tate i ljubitelji dobre kriške opsjedaju ih redovito.


Prostora za sjedenje nema, riječ je o pekarnici sličnom prostoru, gdje kolače i torte možete razgledati pa otići s gotovom tortom ili punom vrećom kupljenih kolačića.

Donosimo vam neke od rođendanskih torti za vaše mališane izrađene s puno ljubavi i pažnje:

 Djecja rodendanska torta sa zivotinjama

Torta za djecji rodendan

Djecja torta puž

Marljive ruke majstora, svojim slasticama uveseljavaju djecu i odrasle već 15 godina,svaka torta im je izazov i istinski uživaju u svom poslu te mu posvećuju puno ljubavi, pažnje i strpljenja. U ponudi imaju preko 50 vrsti čajnih kolačića i preko 20 različitih okusa torti. Posebni su po tome što su im sve torte na bazi slatkog vrhnja,bez margarina i što se zalogaji doslovno tope u ustima.

Djecja torta Hello Kitty

Djecja torta Winnie Pooh

Kinder surprise torta

Tko ovdje jednom svrati ima želju da se opet vrati. Torte se rade prema Vašim željama i idejama i svaka ima svoju priču. Zbog velike potražnje najbolje je Vašu tortu naručiti barem 4-5 dana ranije kako ne bi ostali bez nje. Razveselite sebe,svoje mališane i goste i uživajte u najboljim tortama u gradu i šire.

Rodjendanska torta 101 dalamatinac

Djecja torta sa životinjama

Rodendanska torta bubamara

Djecja rođendanska torta Hello Kitty

Winnie pooh torta

 

Prijedloge torti možete pogledati na facebook-u!

Slastičarna Meli- Kad srce slatko poželi!

Slastičarna Meli
Dubovačka 17 / Vlaška 45
Tel: 01/ 3697 539
www.meli.com.hr
[email protected]

Radno vrijeme Dubovačka
Pon- Pet 08:00-19:00
sub 08:00- 15:00

Vlaška
Pon-pet 09:00- 20:00
subota 08:00-15:00

Komentari