Prolistajte online časopis na lifestyle portalu Journal.hr

Portal koji je pokrenula Iva Balaban, zaposlena mama i hrvatska ikona stila, sve je posjećeniji.

Lifestyle teme koje obuhvaćaju najnovije svjetske modne trendove, zanimljivosti iz života slavnih, ali i savjete kako pripremiti zdrav ručak, kako putovati ekonomično ili kako uskladiti ulogu majke s ulogom supruge i poslovne žene, čine ovaj portal jedinstvenim izvorom informacija.

Journal.hr prvi je portal na tržištu koji je pokrenuo i online časopis Journal Magazine koji će se periodički objavljivati i donositi različite zanimljivosti. Čitatelji će tako moći udovoljiti svojoj želji za klasičnim listanjem časopisa, ali ovoga puta putem svojih gedgeta.

Portal donosi priče i novosti u šest rubrika: Moda, Ljepota, Lifestyle, Mama, Green i Scena. Osnivačica portala, Iva Balaban posebno je ponosna na rubriku Mama za koju je okupila stručni tim koji iznosi vlastita iskustva te pruža razne korisne savjete.

Uz to, mlada i ambiciozna redakcija Journal.hr pod vodstvom urednice Tine Bačić pobrinula se za približavanje zdravog života svakom čitatelju. U rubrici Green svakodnevno se objavljuju recepti za najfinija niskokalorična jela te prijedlozi rekreativnih aktivnosti kojima možete zadržati i uljepšati liniju.

Novi lifestyle portal Journal.hr pogledajte na linku: Journal.hr.

Komentari