Igor Ognjenović, novi suradnik za astrologiju

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač Centra za astrološku edukaciju u Zagrebu.

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač Centra za astrološku edukaciju u Zagrebu, gdje su trenutno upisi za jesensku sezonu astrološke škole (predavanja počinju 11. rujna 2010.).

Astrologijom se počeo baviti u sklopu američkog Rosicrucian Fellowshipa, a tradicionalnu astrologiju specijalizirao na Academy of Predictive Astrology pod vodstvom Roberta Zollera. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti objavljivao je u Jutarnjem listu, Fokusu, Astro magazinu i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka".

Astrološka školaInače, astrološka škola je glavni projekt Centra za astrološku edukaciju. Nastava se održava kroz četiri stupnja, od kojih je svaki za sebe posebna cjelina. Uvjet upisa u viši stupanj je uspješno položeni prethodni niži stupanj. Program astrološke škole napravljen je po kriterijima ISAR-ovog ispita za stjecanje međunarodnog astrološkog certifikata.

Za više informacija o upisima u astrološku školu ili bilo koji oblik astroloških konzultacija posjetite astrocentar.yolasite.com

Komentari