Giorgio Armani dizajnirao Samsungov mobitel

Giorgio Armani je suradnji sa Samsungom stvoriti elegantan mobitel za one koji žele pratiti zadnje mode trendove.

Giorgio ArmaniGiorgio Armani je suradnji sa Samsungom stvoriti elegantan mobitel za one koji žele pratiti zadnje mode trendove. Ovo je priča o najnovijem Samsung smartphone. Novi Armani Samsung smartphone definitivno je moderan i funkcionalna. Odlike ovog gedgeta su zlatni obrub oko ekrana, touchscreen i 5MP kameru. To su svakako uvijeti po kojima će se ovaj telefon isticati od drugih.

"Imao sam za cilj dizajnirati smartphone koji nije samo elegantan već i funkcionalan, koristan, pogodan za današnje menadžere. Rezultat je jedinstveni smartphone, savršeno odgovaraja svakom trenutku bilo poslovnom ili privatnom.", izjavio je Giorgio Armani. Tehničke karakteristike Armanijevog smartphona: Bluetooth, micro SD card utor (do 16GB), 3,1 inčni zaslon osjetljiv na dodir, jednostavno korištenje kamere za video pozivanje ili video-konferencije, i HDSP.

Samsungov mobitel

Ovaj novi proizvod spoj suradnje između korejskog diva Samsung i modne kuće Armani će biti sljedeći hit gadgeta, koji nudi gotovo sve što smo ikad željeli, počevši s visokom tehničkom kvalitetom, pa do završne obrade sa raskošnim izgledom. Ovo je treća suradnja između Samsung i Giorgio Armani, a nadamo se da će biti isto uspješna kao i prijašnje suradnje, Emporio Armani Night Effect i Armani / Samsung Premium HDTV.

Giorgio Armani samsung

Komentari