Planzy Planner je motivacijski godišnji nedatirani rokovnik

Planzy Planner je motivacijski godišnji nedatirani rokovnik/planer na engleskom jeziku, koji je u cijelosti osmišljen, dizajniran i tiskan u Hrvatskoj.

Sam brand pokrenut je 2020-te godine, tijekom karantene ali je sama ideja o planeru nastala za Božić 2018., dok je autorica Katerina Fotova Čiković uvidjela nišu na svjetskom tržištu poslovno-privatnih planera. Autorica je dizajnirala Planzy Planner kako bi najprije pomogla sebi, ali i svim ženama s prenatrpanim rasporedima.

Htjela je ponuditi lijepo dizajniran i divan planer koji inkorporira sve u jednom (poslovni, zabavni, osobno razvojni, motivacijski...) i planer koji je prilično jednostavan i zabavan za korištenje, a ujedno funkcionalan, motivirajući i interaktivan.

Ponajprije je autorica htjela podijeliti sva svoja znanja o fokusu, produktivnosti, organizaciji te osobnom razvoju za što više ljudi upravo iz tog razloga je planer na engleskom jeziku. Misija joj je osnažiti i inspirirati što više žena da se pokrenu i slijede svoje snove, trasiraju put prema velikim ciljevima, te da nauče izuzetno jednostavne ali učinkovite tehnike produktivnosti i time-management alata, koji bi im pomogli da žive smisleniji, svrhovitiji i sretniji život.

Planzy Planner ima 256 stranica te „obrađuje“ 12 mjeseci, nedatiran je - što znači da se može započeti odmah ili bilo kada. Dizajniran je tako da obuhvaća sva područja života te predstavlja svojevrsnu knjigu života. U Planzy-u se mogu bilježiti godišnji, mjesečni i tjedni ciljevi, sve aktivnosti i događaji na kojima si sudjelovao/la, te na čemu si bio zahvalan/na.

Planzy može pomoći u uvidu koliko si toga naučio/la o sebi i koliko si narastao/la, ali i kako si trošio/la svoje vrijeme. Ali najviše od svega, može te inspirirati i podsjetiti odakle si krenuo/la i što si sve postigao/la. Ovo je tvoja priča. Planzy te može poduprijeti u tome.

Planzy Planner dostupan je u web shopu www.planzyplanner.com, te u poslovnicama Školske knjige diljem Hrvatske, te u knjižari Planetopija na Ilici u Zagrebu.

 

IG: @planzyplanner
FB: https://www.facebook.com/planzyplanner

Komentari