Little Miss Puu

Originalni pokloni s potpisom Little Miss Puu

Little Miss Puu i ovog Božića donosi prijedlog originalnih poklona koji donose veselje u svačiji dom i na blagdanski stol.

Little Miss Puu i ovog Božića donosi prijedlog originalnih poklona koji donose veselje u svačiji dom i na blagdanski stol. Iz male kreativne radionice Little Miss Puu i ovih blagdana dolaze originalne kulinarske priče i oživljavaju crteži malih umjetnika na drvenim podlogama namijenjenim uživanju uz dobru hranu i toplu obiteljsku atmosferu.

Little Miss Puu

Little Miss Puu

Uz Little Miss Puu tako omiljeni crtež malog velikog umjetnika postaje trajna uspomena kojom se možete hvaliti pri svakom okupljanju uz dobro jelo jer daskice osim sjeckanja i rezuckanja odlično služe i za posluživanje.

Little Miss Puu

Little Miss Puu

Little Miss Puu hrvatski je brand koji predstavlja personalizirane proizvode za djecu i odrasle. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece, tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Dostupni na Facebook i Instagram profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka, kuharskih daskica i kuhača te odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Komentari