JESHOOTS

Koje igre na sreću preferiraju žene u Hrvatskoj?

Igre na sreću mogu biti odličan izvor zabave, ali i prilika doći do izdašnog dobitka. Moderne hrvatske žene imaju svoje favorite među igrama, koje češće igraju od drugih…

Industrija igara na sreću godišnje okreće u Hrvatskoj milijarde kuna, a nisu samo muškarci ti koji u njima iskušavaju svoje znanje, pronicljivost i vještinu, pokušavajući doći do profita.

Moderne i uspješne žene sve češće iskušavaju igre na sreću, što u svrhu zabave, što zbog jedinstvenog osjećaja zadovoljstva koji ide uz ostvareni impresivan dobitak.

Što je najbolje, danas je izbor igara u našoj zemlji raskošniji nego ikad, zbog čega broj uključenih stalno raste. A ovo su igre koje u 2022. godini preferiraju ženske igračice igara na sreću...

 

Loto

Nije tajna da su uvijek žene bile bliske loto igrama, u kojima na temelju vlastitog osjećaja za numerologiju traže put do glavnog zgoditka, onog koji preko noći u potpunosti mijenja život.

Iako se imena dobitnika jackpota uglavnom ne otkrivaju, poznato je da su među dobitnicima milijunskih iznosa dosad bile u našoj zemlji i neke žene, prije svega na Lotu 7 i Lotu 6.

U posljednje vrijeme sve je više igračica na Eurojackpotu, na kojem glavni dobitak odnedavno ide sve do 900 milijuna kuna pa nije iznenađenje da je u Hrvatskoj zasjenio sve ostale lutrijske igre.

Što se tiče Binga, popularnost mu definitivno pada, jer koliko god izgledao zabavno šanse su tek 1 naprema 275 milijuna da ćete uloviti glavni zgoditak, što je sve više igračica itekako svjesno...

 

Poker

Neki kažu da Texas Holdem nije igra na sreću, jer o vašem uspjehu odlučuju isključivo vještine i poznavanje zakona vjerojatnosti, kao i kvalitetno blefiranje.

Ipak, tko ima malo više sreće lakšim će putem doći do uspjeha u pokeru, koji je postao najpopularnija kartaška igra među hrvatskim ženama. Neke od njih dogurale su do međunarodnih natjecanja u Texas Holdem verziji, dok se druge zabavljaju igrajući video poker i druge casino verzije ove uzbudljive igre.

Interes za pokerom ne pada, a upravo Texas Holdem je jedna od igara kojom žene u našoj zemlji najčešće krate vrijeme u pauzi na poslu, bilo da igraju za stvaran novac ili samo za zabavu...

 

Video slotovi

Grafički raskošne igre s privlačnom pričom u pozadini. To su video slotovi, koji su se u posljednje vrijeme pobrinuli za nekoliko milijunskih dobitaka u hrvatskim internetskim kockarnicama.

Nije tajna da slotove preferiraju u odnosu na druge igre mnoge ženske obožavateljice online casina, što zbog oku ugodnog dizajna i pozitivne atmosfere koju donose u vaš dom, što zbog šanse za dolazak do impresivne zarade.

Naravno, nije isto koji slot igrate, jer na svakom imate drukčije strategije, ali i izglede za dolazak do zarade. Toga su hrvatske igračice odavno svjesne, a tko još slotove nije detaljno proučio može vrijedne informacije pronaći na portalu Rizik hr

 

Sportsko klađenje

Za kraj, spomenimo i internetsko klađenje, u kojem u Hrvatskoj sudjeluje sve više žena, a najviše znanja pokazuju na sportovima kao što su nogomet, tenis, odbojka i rukomet.

Osim na sportskim okladama, novac uspješno zarađuju prognozirajući i dobitnike glazbenih te filmskih nagrada, kao i ishod različitih "reality" nadmetanja pa čak i političkih izbora.

Sve u svemu, hrvatske žene nastavljaju okušavati svoju vještinu i pronicljivost na igrama na sreću, sada s puno većim izborom igara u domaćima lutrijama, kladionicama i casinima...

 

Komentari