Horoskop

Vaga - Odnos prema ljubavi i seksu

23.09. - 23.10.

I muškarci i žene Vage su strastveni, nadražujući i stimulativni ljubavnici. Mogu biti i s osobom koja ih privlači isključivo tjelesno. Kod žena se flert javlja kao zamjena za seks (želja za avanturom nasuprot svijesti koja to brani). Muškarci Vage i u braku zadržavaju želju za promjenama i avanturama. To može dovesti do ljubomore i raskida. Pod negativnim utjecajem Venere mogu postati razuzdani, egzibicionisti, perverzni. Uglavnom nemaju problema s impotencijom i frigidnošću jer ne razmišljaju puno o moralnim propisima. U seksu se dobro slažu sa zračnim, a potom s vatrenim znacima.

Muškarac : Muške Vage traže partnericu - prijateljicu. Ljubavnički odnos ih zanima u prvim godinama veze. Skloni su flertu i sklapanju sentimentalnih veza. Cesto su skloni precijeniti svoje vrline na račun tuđih nedostataka, što ih čini teškim u ljubavi. Muškarac Vaga je već od djetinjstva vrlo osjećajan i zainteresiran za suprotni spol. U zrelijim godinama dosiže vrhunac svoje seksualne aktivnosti i ostaje potentan do kasnijih godina. Esteta je u izboru partnerice. Emotivan je i dobar ljubavnik. Vrlo je maštovit u seksu, dovodeći ga povremeno do vrhunske umjetnosti. Za to treba strastvenu partnericu. Ne voli razvode, pribjegava im jedino u krajnjem slučaju. Loš utjecaj Venere može stvoriti nastrane tipove (žigolo itd.). Ako je horoskopski dobro aspektiran, muškarac Vaga je u Zodijaku seksualno najuskladeniji.

Žena: Obično lijepog izgleda i vrlo komunikativna. Očekuje puno od partnera, ali i sama zna zapovijedati. Erotična je više nego osjećajna i strastvena. Voli biti muškarčev predmet obožavanja. Ima najčešće puno uspjeha u ljubavi. Stoga je i sklona flertu. Za ljubav je, ako treba, spremna žrtvovati i brak. Žena Vaga uglavnom uzvraća nanesenu joj uvredu, mada ponekad zna i oprostiti. Svaki muški prijatelj joj je "moguća buduća ljubav". Prema mužu postupa pokroviteljski čak i u postelji.

Komentari