H&M kolekcija donjeg rublja za proljeće 2013.

Jeste li u potrazi za novom linijom kvalitetnog donjeg rublja? Svakako posjetite H&M dućane jer je nedavno u prodaju puštena nova kolekcija donjeg rublja, koje ne samo da je kvalitetno, nego odiše stilom i glamurom, kako bi u svako doba dana izgledali kao filmska zvijezda.

Jeste li u potrazi za novom linijom kvalitetnog donjeg rublja? Svakako posjetite H&M dućane jer je nedavno u prodaju puštena nova kolekcija donjeg rublja, koje ne samo da je kvalitetno, nego odiše stilom i glamurom, kako bi u svako doba dana izgledali kao filmska zvijezda. Uz razne modele donjeg rublja, potražite i spavaćice.

komplet-h&M

Bokserice-H&M

Vrijeme je da zamijenite vaše sadašnje donje rublje s novim i glamuroznim. H&M je za vas priredio posebnu kolekciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pobrinuli su se također da svatko pronađe nešto za sebe priredivši razne modele i materijale. Rublje iz ove kolekcije će u vama zasigurno probuditi dodatnu dozu ženstvenosti, te ćete biti glamurozni i dok spavate. Ovo rublje u sebi sadrži dodir nevinosti i čistoće, a opet odiše zavodljivom ženstvenošću. Suradnja s vodećim dizajnerima pomogla je da se stvori kolekcija koja otkriva vašu ženstvenu stranu, ali samo toliko da ostavi malo mjesta tajanstvenosti koja će u svakom zagolicati maštu.

grudnjak-H&M

donji ves h&M

Što god odabrali, nećete pogriješiti, bilo da se radi o grudnjacima, gaćicama ili pak o spavaćici. Odjeća je dizajnirana tako da odiše dobrim vibracijama a opet je vrlo jednostavna. Na prvi pogled djeluje kao obično donje rublje, no to je puno više od toga. Ova odjeća će vam pomoći ne samo da se osjećate bolje nego da tako i izgledate.

crni-grudnjak

potkosulja-h&M

Dizajneri su također poveli računa o tome da komadi donjeg rublja iz ove kolekcije bude vrlo udobni, no to nije sve u veljači H&M lansira novu kolekciju donjeg rublja koja ću nadopuniti ovu. Uđite u novu sezonu s donjim rubljem u kojem ćete zablistati i osjećati se zadovoljno samom sobom.

hm donje rublje

rublje-h&M

Foto: H&M

Komentari