Dobro raspoloženje donosi – narančasta!

Toplija od žarke žute, a manje nametljiva od crvene, narančasta boja predodređena je za dobro raspoloženje.

Toplija od žarke žute, a manje nametljiva od crvene, narančasta boja predodređena je za dobro raspoloženje. Boja toplih sunčevih zraka, boja mandarina i naranči, najsenzualnija od svih. Ako želite još malo dobre volje dodajte svojem domu narančaste detalje.

Stipić Interart kuhinja

Ove sezone dogodila se prava poplava narančaste boje u uličnoj modi. Čak i oni koji nisu pobornici trendova, ove godine zasigurno nisu mogli odoljeti pokojoj majici, remenu ili torbici. Kao i u svemu i u namještaju postoje trendovi, ali narančasta će, kao i dobro raspoloženje biti uvijek u modi!
Šareni garderobni ormar od Laga, fronte od obojanog stakla skriva haljinice, poslovna odijela, cipelice, sve što treba jednoj modernoj poslovnoj ženi.

Stipić Interart Lampa

Homology narančasta podna lampa od Kundalinija da uvijek znate pronaći put kući....
Kažu da narančasta budi apetit pa je idealna za uređenje kuhinja. To je prepoznao i Lago pa u svojoj ponudi ima potpuno narančastu kuhinju za sve gurmane i ljubitelje vedrih boja.

Dnevni boravak Stipić Interart

Prema Feng shuiu narančasta jača koncentraciju i volju za učenjem pa je idealna za uređenje sobe vašeg školarca ili studenta. Stipić Interart nudi ITF biblioteku, a Lago police za knjige idealnu za vašeg mladog veselog intelektualca.

Stipić Interart naslonjac

Narančasta boja također je idealna za vaš dom, ukoliko planirate prinovu jer ublažava tegobe u trudnoći i opušta grčeve u donjem dijelu trbuha. Naslonjači koje Stipić Interart ima u svojoj ponudi idealni su za poslijepodnevni odmor. Large Diamong Chair od Knolla te naslonjač Armadillo od Busnellija samo su neki od ekstra udobnih primjeraka naslonjača s karakterom koje u svojoj ponudi ima Stipić Interart.

Stipić Interart stolica

Srce vašeg doma je svakako dnevni boravak. U ovo bablje ljeto ili ranu jesen, vaš boravak još uvijek može biti na terasi. Hvatajte posljednje zrake sunca na Paola Lenti Aqua Frame naslonjaču, a za vaše mališane tu su Paola Lenti Aqua Shell taburei.

Stipić Interart police

Pustite mašti na volju i dajte svom svijetu malo boje. ..

Komentari