Tesseire

Dobro je poznato da Francuzi imaju stila i urođeno dobar ukus.

Upitate li ih da vam preporuče najbolji voćni sirup, gotovo svi odreda reći će Teisseire jer je on Sirup broj 1 u Francuskoj.

Teisseire ima dugu francusku tradiciju i nije piće rezervirano samo za chic Parižane ili za sunčanu rivijeru St. Tropeza.
Teisseire je piće koje svima može donijeti „joie de vivre“ i dašak francuskog šarma. S njim svako piće možete transformirati u lijep trenutak užitka.

Već s malo sirupa Teisseire običnu čašu vode možete pretvoriti u nešto spektakularno.

sirupi Tesseire

Tesseire sirupi hrvatska

Fenomenalni okusi

Tesseire je poznat po inovativnim okusima koji su baš poput voća ili cvijeta od kojeg se rade. To nije zato što imaju tajni recept ili čarobnu formulu. To je zato što je svaki njihov recept napravljen na jedinstven način, od najboljih sastojaka, kako bi imali što vjerniji okus.

Zbog strasti usmjerene najkvalitetnijim sastojcima Teisseire se svrstao u sam vrh stvaranja bogatih i finih okusa.
Prošlo je gotovo 300 godina otkad je Mathieu Teisseire napravio svoj prvi liker od trešanja i ta strast i potraga za novim okusima odvela ga daleko izvan francuskih sela gdje se uzgaja i raste ukusno voće.

Poboljšanjem do savršenstva

Upotreba najkvalitetnijih sastojaka važna je u postizanju finog okusa, ali sigurno nije toliko poznato koliko je važan odabir šećera. Baš zato što šećer nije samo zaslađivač, Tesseire pažljivo bira svaku sortu kako bi istaknuli aromatične note određenog voćnog okusa.

U posljednjih 300 godina nisu samo stručnjaci za voće, već su i stručnjaci za šećer. Rezultat svega je dobivanje najvjernijeg voćnog okusa.

Tesseire sirupi su uravnoteženi i ne kristaliziraju se. To postižu savršenim balansiranjem dvaju šećera, saharoze i glukoze-fruktoze, što mnogi drugi proizvođači ne čine.

Također su potpuno predani u izboru svježine i čistoće vode s kojom se sirupi rade. Njihovi sirupi sadrže vodu vrlo visoke kakvoće s područja u blizini Francuskih Alpa – prirodno filtrirana kroz najveće Europske planine.

Naši proizvodi

LE SIROP – izuzetno bogati sirupi koji imaju okus po pravom voću.
LE 0% - izvrsni okusi sirupa, ali bez šećera.

Postoji također i BIO linija sirupa za koju se nadamo da će uskoro biti dosupna u Hrvatskoj.

Iako se sirupi prvenstveno koriste za izradu bezalkoholnih pića nakon što se pomiješaju s vodom, može ih se upotrebljavati i u izradi koktela i aromatiziranih kava.
Kompaniju Teisseire je osnovao Mathieu Teisseire u mjestu Grenoble 1720. godine, a od 2010. godine kompanija je u vlasništvu i pod upravom britanskog proizvođača i distributera bezalkoholnih pića Britvic.

Trenutno su u Hrvatskoj dostupni ovi okusi: bazga, breskva, crni ribiz, jagoda i marakuja u svim prodavaonicama Plodina.

 

Komentari