Wedding City/Wedding Expo

Deseti jubilarni Wedding Expo

Ne propustite 10. izdanje omiljenog sajma Wedding Expo, koji će se u Westgateu održati od 17. do 19. 2. 2017.

Ne propustite 10. izdanje omiljenog sajma Wedding Expo, koji će se u Westgateu održati od 17. do 19. 2. 2017. Najbolji profesionalci iz industrije vjenčanja mladencima će ponuditi sve potrebno za dan iz snova!

Tijekom tri dana sajma više od 150 izlagača ponudit će vam brojne proizvode i usluge za najljepši dan: od ekskluzivnih prostora i dekoracije, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova do vjenčanice, odijela, obuće i nakita. Na najvećem sajmu vjenčanja u regiji očekuje vas i bogati popratni program i gosti iznenađenja, a posebno atraktivna posjetiteljima bit će modna revija, koja će se održati u subotu, 18.2.2017.

Rezervirajte termin za posjet Westgateu i olakšajte si organizaciju uz vrhunske stručnjake i proizvode na Wedding Expo-u. Vidimo se na najljepšem sajmu vjenčanja!

O organizatoru

Organizator ovog sajma vjenčanja je Kreativna komunikacija, tvrtka koja je vlasnik Wedding Cityja - megastorea za vjenčanja, organizator sajmova Wedding Expo i Prom Expo te izdavač časopisa DD magazin. Kao tvrtka specijalizirana za komunikacije primarno su fokusirani na području promocije. Tako su nedavno organizirali prvo 'wedding crashanje' u Hrvatskoj, tzv. upade iznenađenja na svadbe sa celebrityjem. Također su surađivali s produkcijom RTL-ove serije 'Prava žena' na temu vjenčanja te su često pokrovitelji evenata poput aktualnog finala World Top Model. Kroz Wedding City u Hrvatskoj su predstavili odjevni brend Ana Milani, nude tražena imena u svijetu vjenčanica te afirmiraju hrvatski dizajn s domaćim kreatorima.

Komentari