Depilacija voskom u obliku perlica

Proljeće nam je pred vratima, lagano ćemo skidati slojeve odjeće, a ono što sigurno ne želimo da naruši naš izgled su dlačice koje sve više dolaze do izražaja što nosimo manje odjeće.

Proljeće nam je pred vratima, lagano ćemo skidati slojeve odjeće, a ono što sigurno ne želimo da naruši naš izgled su dlačice koje sve više dolaze do izražaja što nosimo manje odjeće. Dok smo u zimskom periodu lako skrivali dlačice na rukama i nogama, to će sada postati nemoguća misija jer proljetna i ljetna odjeća otkriva sve više.
Do sad smo se već susreli s raznim bojama, mirisima i sastojcima voskova za depilaciju.
Na naše tržište je došao australski Adam&Eve vosak kojeg možete isprobati u zagrebačkom salonu Adam i Eva.

Roze perle vosak za depilaciju

Australski brand Adam&Eve u svojoj ponudi ima visoko kvalitetne vruće voskove.
Jedan od voskova iz ponude Adam&Eve dolazi u obliku perlica. Jedinstvena formula prirodnih sastojaka od kojih je vosak izrađen ukloniti će i najsitnije dlačice, dok je istovremeno izuzetno nježan za kožu. Prije nanošenja voska nanosi se posebno ulje koje štiti i hrani kožu, te pomaže da se vosak ne lijepi za kožu nego samo za dlačice, što ujedno smanjuje bol izazvanu depilacijom. Zbog svog nježnog učinka na kožu koji depilaciju čini manje bolnom idealan osjetljive dijelove tijela, te se koristi za brazilsku depilaciju, depilaciju pazuha i lica.

Vosak s mirisom jagode

Adam&Eve u svojoj ponudi imaju i poseban vosak pakiran u teglici, fine je gelaste teksture koji se prvenstveno koristi za noge, ruke, prsa, leđa. Možete izabrati između predivne arome jagode, arome kokosovog mlijeka i čokolade. Ovaj vosak je također manje bolan nego li normalan vosak, te je namijenjen super senzitivnoj koži. Pogodan je za brzo skidanje i najsitnijih dlačica sa većih površina.
Kako bi proljeće dočekali spremni i bez neželjenih dlačica preporučamo da isprobate Adam&Eve.


 

Beauty studio Adam i Eva
www.adamieva.net
Tel: 01 481 95 52
Mob: 099 517 41 12

Komentari