Mulberryeva Torba Bayswater

Poznat po svojem luksuzu posljednjih godina Mulberry je postao Britanski Lifestyle brend poznat po svojim torbicama.

Poznat po svojem luksuzu posljednjih godina Mulberry je postao Britanski Lifestyle brend poznat po svojim torbicama. Kompanija Mulberry proizvodi ženske torbice, novčanike, kožnu opremu, pribor za muškarce, aktovke i putne torbe. Među njihovim sezonskim komadima, Bayswater torba ima jedan klasičan Mulberry dizajn sa svojim izgledom koji je karakterističan za tu kompaniju. Obložena je prirodnom kožom, ima tri interna džepa, jedan od njih ima patent, koji izgleda kao poštareva torba sa velikim metalnim lokotom za dodatnu sigurnost prilikom putovanja. 

Crna torbaSmeđa torba

Torba Bayswater ima i remena u unutrašnjosti da bi se omogučilo proširenje za dodatni prostor koji će svakoj ženi dobro doći, te metalne „nogice“ sa donje strane torbe. Torba ima dvije ručke i smeđu sportsku podstavu. To je model koji se viđa u različitim bojama i modelima. Vidjeli smo kožnu ružičastu, ljubičastu, pa čak i u aligatorsko zelenom izdanju te mornarsko plavu lakiranu sa uzorkom leopardove kože.

Ovaj posljednji uzorak je veoma poseban, iako ima egzotičan uzorak ne izgleda Trashy ili bljeskavo. Bilo koji dizajn izabrali budite sigurni da ste kupili bezvremensku torbu. Može se nositi u ruci ili preko ramena, torba Bayswater je pomalo muškog izgleda, ali u jednom ravnotežnom i sofisticiranom načinu što ju čini svestranom. To je torba koju morate imati u svojoj zbirci torbica.
                          Mulberry torbica

Muberry torba

Ljubicasta torba

Komentari