Salon Martina

Jesenske boje na noktima

Bilo da se rukujemo, tipkamo po mobitelu ili pišemo, ruke su prvo što primijetimo na nekoj osobi.

Da bi koža na rukama bila lijepa i privlačna važno ju je pravilno njegovati; redovito koristite kremu za ruke, zaštitite kožu ruku od vode i ne zaboravite koristiti piling i parafinsku kupku s vremena na vrijeme.

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji.

Nokti jesen 2019

Veoma je važno da se oblik noktiju uklapa uz oblik prstiju. Već neko vrijeme smo debele, gelom izgrađene nokte zamijenili trajnim lakom koji odiše prirodnošću, a traje do 20 dana. Ono što je najvažnije naglasiti, prirodno je najljepše ističu nam u Salonu za uljepšavanje MarTina te predlažu nekoliko trendi boja za jesen.

Najtraženiji primjer je vječni klasik crvena koja nam u salonu MarTina dolazi pod nazivom "Hard rock".

Za njom drži korak nešto tamnija nijansa pod nazivom "Black chery". Bez obzira za koju se odlučili sigurno nećete pogriješiti.

Za ljubiteljice tradicionalno smeđe predstavljamo nijansu "Cocoa creme" koja će svakako podići raspoloženje u kišnim danima, a savršeno se uklopiti u svaku jesensku kombinaciju.

Jesenske boje za nokte

Nježne nude nijanse nezaobilazne su i ove sezone, a najtraženiji je trenutno "Vanilla" jer se svojom notom sivkaste savršeno uklapa u trenutno razdoblje.

Boja za nokte jesen 2019.

Za kraj, naglašavaju nam u Salonu za uljepšavanje MarTina da je za ovaj period godine bijela manikura dobar izbor, zašto bi bila rezervirana isključivo za ljeto kada smo još uvijek savršeno preplanulog tena i bijela dolazi do izražaja te se predivno uklapa u svaku modnu kombinaciju.

Jesenska manikura

www.salonmartina.com
Facebook

Komentari