H&M kupaći kostimi

Ljeto nam je sve bliže, sunce sve jače grije, sve češće razmišljamo o izležavanju na plaži, jedini neizostavni predmet je kupaći kostim.

Ljeto nam je sve bliže, sunce sve jače grije, sve češće razmišljamo o izležavanju na plaži, jedini neizostavni predmet je kupaći kostim. Ove godine poznati švedski brend H&M u svojoj ponudi ima široki spektar boja, uzoraka i krojeva, slobodno možemo reći da si svaka od nas može naći kupaći kostim koji odgovara baš njenoj figuri.

HM kupaći kostim

HM kupaći kostimi

Kupaći kostimi HM

Različiti tipovi tijela, kao i modni stilovi zahtijevaju različito dizajnirane kupaće kostime, kako bi najbolje istaknuli dijelove tijela.

Bikini kojem se mogu skinuti naramenice jako su popularni i daju jedan retro štih i veliki su hit ove sezone. Ovaj oblik kupaćeg kostima idealan je za djevojke koje nemaju velike grudi.
Što se tiče boja i uzoraka, ove godine bilo da se odlučite za jednobojne ili s uzorkom nećete pogriješiti. Cvjetni ili životinjski uzorci, napravili su veliki povratak, pa pokušajte odabrati stil koji odgovara vašoj osobnosti.

Kupaći kostim HM

Nećete pogriješiti ako odaberete crni, bijeli ili kombinaciju te dvije boje. Ove dvije boje će vam dati elegantan i profinjen izgled.
Velika prednost prilikom odabira H&M novog kupaćeg kostima osim izgleda je i cijena koja je pristupačna.

Badići HM 

Bijeli dvodjelni HM kupaći kostim

Crni kupaci kostim HM

Dvodjelni HM kupaci kostim

Dvodjelni kupaći kostim

HM nova kolekcija kupacih kositma

Jednodjelni kupaci kostim

Kupaci kostimi HM

Žuti dvodjelni kupaci kostim

Izvor slika: hm.com

Komentari