Kupaći kostimi Victoria's Secret za ljeto 2012.

Katalog za novu kolekciju kupaćih kostima s potpisom Victorias' Secret je gotov, kolekcija inspirirana predivnim plažama Brazila spremna je za ljetne morske radosti.

Katalog za novu kolekciju kupaćih kostima s potpisom Victoria's Secret je gotov, kolekcija inspirirana predivnim plažama Brazila spremna je za ljetne morske radosti. Nova kolekcija kupaćih kostima Victoria's Secret je atraktivna s mnoštvom šarenih uzoraka na raspolaganju, te se teško odlučiti koji badić je idealan baš za vas.

Bacici-2012

Badici-Victoria's-Secret

Osim standardnih modernih biljnih i životinjskih uzoraka u novoj kolekciji mogu se vidjeti printevi koji nisu bili toliko zastupljeni u prethodnim kolekcijama, a to je geometrijski uzorak koji je u ovoj kolekciji došao do izražaja. Boje koje se provlače kroz ovu kolekciju su intenzivne, a da su pri tom ugodne oku.

Cvjetni kupaci kostim

Dvodjelni badici

Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Magdalena Frackowiak, Maryna Linchuk i Lily Aldridge u novom katalogu izgledaju spektakularno kao i uvijek, te svojim savršenim tijelima na najbolji način prezentiraju novu kolekciju.

Kupaci kostim

Kupaci kostimi Victoria's Secret

Kupaci kostimi Victoria's Secret 2012

Nova kolekcija kupaci kostima Victoria's Secret.

Victoria's Secret

Victoria's Secret badici

Victoria's Secret badici 2012

Victoria's Secret kupaci kostimi

Victoria's Secret nova kolekcija

Foto: Victoria's Secret

Komentari