Desire Crnković/Fensica

Fensice unikatan i moderan nakit

Svoju kreativnu crtu i ljubav prema modi Desire Crnković pokazala je kroz izradu unikatnog nakita još u osnovnoj školi, a ozbiljnije se posvetila svojoj ljubavi u fakultetskim danima.

Kad je njezin sadašnji suprug vidio s koliko je ljubavi i strasti izradila svoju prvu Fensicu rekao je "Pa to moraju svi vidjeti!". Do tada su Fensice nosile njezina sestra, mama, teta, baka, a sada ga nose žene i djevojčice širom svijeta.

Fensice su unikatni nakit izrađen od polimerne mase, svaka Fensica ima svoj pecat, svoj serijski broj i outfit. Fensice su 100%hrvatski proizvod i svaka Fensica je napravljena s puno ljubavi, pažnje i veselja. Ovisi koliko je komplicirana za napraviti za izradu jedne ogrlice ponekad je potrebno čak jedan cijeli dan, jer je svaki dio Fensice izrađen rukom, koji se potom slaže i lijepi, svaka je posebna i drugačija. Fensica ima prepoznatljiv stil i uvijek je lijepi dodatak bilo da se spremate na kavu, u šetnju ili na neko duže putovanje.

Najtraženije kolekcije su Unicorn kolekcija, Princess kolekcija i Diamond kolekcija sa swarovski kristalima. Inspiraciju za izradu pronalazi svugdje oko sebe i čim ugleda nešto zanimljivo i privlačno, pokuša to prenijeti u djelo. Boje za nju su izrazito važne i predstavljaju veliku ulogu u stvaranju njezinog nakita. Nježne i pastelne boje prevladavaju, što se može vidjeti na Fensicama. Desire je nježna, romantična i u izradi njenih radova prevladavaju ruže, leptirici, volani i baby boje.

Planovi za budućnost su joj lik svoje Fensice prenijeti i na druge predmete poput majica, trenirki, školskog pribora, koje želi predstaviti i inozemnom tržištu.

Kao magistrica agronomije smjer ukrasno bilje uz ljubav prema nakitu i lijepom proširila je i na uređivanje eksterijera: vrtova, balkona, parkova i svih zelenih površina.

 

Foto: Desire Crnković
facebook.com/Fensica

Komentari