Minimalizam u službi bezvremenskog dizajna i trajnosti vjenčanog prstenja

Što suvremeni mladenci traže od vjenčanog prstenja? Žele da njihov vjenčani nakit bude jednostavan ali i moderan, da pristaje uz različite modne kombinacije i da funkcionira dugi niz godina.

Zlatarnica Prahir predstavila novu kolekciju vjenčanog prstenja

Što suvremeni mladenci traže od vjenčanog prstenja? Žele da njihov vjenčani nakit bude jednostavan ali i moderan, da pristaje uz različite modne kombinacije i da funkcionira dugi niz godina. Suvremeni mladenci traže da to bude dizajnerski komad nakita i vrhunski modni dodatak koji će postati i predmet želja i onih koji nisu u braku. Upravo je to bila nit vodilja braći Tomislavu i Hrvoju Prahir prilikom dizajniranja nove kolekcije vjenčanog prstenja.

Vjencano prstenje bijelo zlato sa briljantima i mat efektom

Novu kolekciju koju je Zlatarnica Prahir lansirala karkterizira minimalizam u službi bezvremenskog dizajna. Kolekcija je oplemenjena detaljima poput cirkona ili briljanata, motivima koji nakitu daju dozu elegantnog glamura, a ženskom prstenju potrebnu ljupkost. Dominira bijelo zlato koje je na nekim komadima upotpunjeno decentnim detaljima od žutog i crvenog zlata. Prahir stručnjaci su se posebno poigrali efektima mat – sjajno i stvorili luksuznu minimalističku kolekciju za mlade koji svoj urbani stil odijevanja žele upotpuniti vrhunskim suvremenim nakitom koji će odlično pristajati uz odjevne predmete od jeansa i kože, ali i najelegantnije modne kombinacije.

Vjencano prstenje Žuto zlato sa mat efektom

„Nadamo se da će mnogi modeli iz ove kolekcije zaživjeti za duže vremensko razdoblje jer smo kolekciju i koncipirali na taj način. Želimo da prstenje iz nove kolekcije ne bude samo dio prolaznog trenda nego da to doista bude bezvremenski ukras na rukama mladenaca“, ističu stručnjaci tima Zlatarnice Prahir.

elegantno Prahir vjencano prstenje

Najnovija kolekcija oslanja se na svijet individualnog dizajna i potvrđuje da Prahir stručni tim ultimativno slijedi novosti iz svijeta tehnologije u zlatarstvu. Posjeti najprestižnijim zlatarskim sajmovima kontinuirana su praksa Prahir tima s kojih zasigurno donose svježe ideje koje uključuju u nove projekte.

Mnogi parovi dolaze s vizijom prstenja kakvog žele, a u Prahir zlatarnici će uz, individulani pristup, ostvariti želje svakog para. Tako budući mladenci dobivaju upravo ono što su zamislili, uz prepoznatljiv dizajnerski potpis Prahir tima.

pure elegance Prahir vjencano prstenje

Unatoč beskompromisnom pristupu izrade i kvalitete, Prahir vodi računa i o odnosu cijene i kvalitete i trudi se da njihove kolekcije budu dostupne širokom broju mladih ljudi koji se odlučuju na jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Isto tako, Prahir tim, i nakon kupnje odabranog komada nakita, vrlo dobro brine o njemu. Garantiraju svojim klijentima da će prsten po potrebama klijenta smanjivati, povećavati, čistiti, polirati ili matirati, i to cijeloga života, jer sa svojim klijentima sklapaju doživotni savez kvalitete, vrhunskog dizajna i usluge.

Prahir vjencano prstenje

Zlatarnica Prahir nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 57, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite budućih mladenaca i pomoći pri odabiru savršenog vjenčanog nakita, a informacije o kolekcijama dostupne su i na internetskoj stranici www.prahir.com.

Komentari