Promociji Cosmopolitana i predstavljanju Replay kolekcije proljeće/ljeto 2014.

Renata Sopek, Mia Kovačić, Edita Misirić, Danijela Trbović, Andrea Andrassy, Jelena Denona, Mirna Maras, modni dvojac ELFS i Daniel Delale zabavili su se sinoć...

Renata Sopek, Mia Kovačić, Edita Misirić, Danijela Trbović, Andrea Andrassy, Jelena Denona, Mirna Maras, modni dvojac ELFS i Daniel Delale zabavili su se sinoć na promociji svibanjskog Cosmopolitana i Replay Urban Surfer party-u i u novouređenom Replay storeu u City Centeru One Zagreb West.

 

Mnogobrojni fanovi poznatog talijanskog branda imali su priliku nabaviti omiljene komade iz nove Replay kolekcije uz nevjerojatnih 30% popusta te okušati sreću u nagradnom natječaju "Re:SURF your style", u kojem je najbolji Replay outfit nagrađen shoppingom u vrijednosti od 3.000 kuna!

Replay Cosmopolitan

Kroz Replay novitete okupljene je provela Mia Kovačić, a u aktualnim trendovima popularnog talijanskog branda uživala su brojna poznata lica, među kojima i Daniela Trbović, Mirna Maras, Ana Miščević, Edita Misirić, Daniel Delale, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić poznatiji kao modnidvojac ELFS, Ines Huskić, Andrea Andrassy te Jelena Denona.

Replay kolekcija za proljeće/ ljeto 2014. inspirirana je svijetom surfanja u kojem se čini kao da nema pravila i granica te donosi boje koje uspijevaju uhvatiti sve mjene mora i pješčanih tonova, oblike koji se poigravaju laganim volumenima i tople teksture izblijedjele od sunca i soli. Kao kontrast, pojavljuje se mix underground i street style-a, kožni i metalni bajkerski elementi te army look modernih hipija.

Brojni okupljeni također su imali priliku prvi prelistati svibanjsko izdanje Cosmopolitana, najčitanijeg ženskog magazina na svijetu, te otkriti kako u 30 dana postići vrhunsku formu, koje su to opasne traper-kožne modne kombinacije, kako prekinuti niz loših veza! Uz pregršt ostalih zanimljivih tema – svibanjski Cosmo sve čitateljice daruje maskarom Catrice Volume Plus + po izboru! I dok su uzvanici uživali u čitanju Cosma, zamjenica glavne urednice Cosmopolitana i urednica mode, Vanja Ljubić, svojim je stručnim okom izabrala najbolji styling koji je nagrađen novim Replay lookom!

Komentari