Nova kolekcija Zizou nakita „On The Moon“ osebujna i drugačija baš poput tebe!

ZiZou nakit nam predstavlja novu kolekciju On The Moon, inspiriranu mjesečevim mijenama.

Mjesec je sjajan i energičan, taman i moćan, utječe na nas, na naše emocije, intuiciju, ponašanje.
 
Žene su se oduvijek ukrašavale  ali nakit suvremenoj ženi nije samo ukras već svojevrsno iskazivanje stava ili stila. Takvu poruku šalje i ZiZou nakit hrvatske dizajnerice Zdravke Radić koja nam predstavlja svoju novu kolekciju inspiriranu moćnim i energičnim mjesecom te je namijenjen svim ženama.  Kao i Mjesec, i one su jake, energične, i spremne na promjene no ujedno i ženstvene.

 

U ovoj kolekciji pronaći ćete komade nakita koji su srebrni poput punog mjeseca za dnevne prigode do za Zizou specifične patinirane  modele koji donose mjesec u njegovim sjenovitim fazama i odlično se uklapaju u bilo koji večernji outfit. Oblici su suvremeni, geometrijski i predstavljaju sve mjesečeve faze koji su predmet autoričinog istraživanja. ZiZou nakit izrađen je od recikliranog srebra a nova kolekcija sastoji se od prstenja, narukvica,naušnica i ogrlica te je obogaćen poludragim kamenjem citrinom, granitom, spinelom ili topazom što ga čini nešto nježnijim i romantičnijim od dosadašnjih kolekcija.

„Uvijek sam htjela nakit koji nije konvencionalan i koji odolijeva trenutnim trendovima. Zato ga izrađujem u drugačijim oblicima. Trudim se da je nakit suvremen, ali i da je nosiv“, opisuje Zdravka dodajući kako se u izradi nakita često oslanja na geometrijske oblike.

 

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.
ZiZou kolekciju možete pronaći na web shopu ili u ZiZou atelijeru u Širokobriškoj 56, Zagreb.
Predstavit će novu kolekciju i na HUSH HUSH Marketu #10 10. i 11. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti.

Komentari