Mačak u čizmama u novoj verziji

Klasična bajka Charlesa Perraulta o dosjetljivu mačku u ovoj je novoj verziji prepričana s mnogo stila. Mačke obično spavaju, predu i ganjaju miševe, ali mačak u čizmama doista je krasan mačak.

Klasična bajka Charlesa Perraulta o dosjetljivu mačku u ovoj je novoj verziji prepričana s mnogo stila.
Mačke obično spavaju, predu i ganjaju miševe, ali mačak u čizmama doista je krasan mačak. Nakon što mu otac umre i ostavi mu žućkastu macu, Petar otkrije da je to neočekivano koristan dar.

Dosjetljivi mačak ima plan kako vrlo brzo lijenog mlinareva sina pretvoriti u bogata plemića, koji je čak prikladan ženik za princezu. Pratite lukavog mačka kako provodi svoju namjeru i nikakva ga iznenađenja ne mogu omesti te mu se divite dok čitavo kraljevstvo pleše na njegovu melodiju. Prekrasne ilustracije oživljavaju ove zabavne i živahne likove, a preklopi, kotači i umeci zabavljaju, potiču znatiželju i maštu čitača.

Macak u cizmama Profil

Profil i ŽenskiKutak.hr vas daruju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u natječaju u kojem vas daruju Profil i portal ŽenskiKutak.hr s jednom primjerkom knjige "Mačak u čizmama". Knjigu dobiva osoba koja u komentarima ispod ovog članka napiše komentar i prema sudu redakcije portala bude najoriginalniji. Svi komentari objavljeni do nedjelje, 15.01.2012. godine do 20:00 sudjeluju u ovom natječaju.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u RH.


PREPRIČALA: Stella Gurney
ILUSTRIRAO: Gerald Kelley
Format: 28 x 24,5
MPC: 109 kn
ISBN: 978-953-319-232-1

 

Komentari