Pixabay

Kako postati 'cool' u očima svog tinejdžera

Praćenje trendova koje tinejdžeri slijede nije samo stvar skakanja s jednog trenda na drugi. Radi se o dubljem razumijevanju njihovih interesa, vrijednosti i načina na koji se izražavaju.

Iz tog razloga, kupovina poklona za tinejdžere može biti poput hodanja po tankoj žici. Trendovi se mijenjaju brzo, a mladi često imaju visoka očekivanja. Kako to sve popratiti i ne razočarati ih darom? Evo nekoliko prijedloga koji bi mogli oduševiti svakog tinejdžera:

 

Tehnološki Dodaci

Razmotrite tehnološke poklone koji će uvijek biti "cool" za svakog tinejdžerai zadovoljiti njihovu radoznalost prema novim gadgetima ili im dopustite da sami odaberu što im je potrebno darujući im Super E poklon karticu koja mogućuje kupovinu u više od 50 internet trgovina.

 

Modni Hitovi

Modni trendovi često igraju ključnu ulogu u životima tinejdžera. Razmislite o poklonu koji odražava njihov stil. Možete spojiti ugodno s korisnim pa ih odvesti u shopping kako bi sami odabrali što im se sviđa, a kako bi se osjećali neovisnima pri kupovini, darujte im SuperCard Fashion.

 

Poticati kreativnost

Dajte im alate da izraze svoju umjetničku stranu i podržite ih u njihovim kreativnim nastojanjima. Ako su izrazili želju za upisivanjem plesa ili neke druge aktivnosti, poklonite im darovnu karticu SelectBoxa kako bi sami izabrali kreativnu aktivnost u kojoj se žele okušati.

 

Iskustva

Ovo su vrste poklona koje će vam pomoći stvoriti posebne trenutke zajedno i produbiti vaš odnos. Razmislite o njihovim interesima i strastima kako biste odabrali iskustvo koje će ih zaista oduševiti. Poklonite im nezaboravni dan u Karting Areni ili detektivsku igru u Escape Roomu koji će njima i njihovim prijateljima pružiti ogromnu količinu sreće i zabave. Sve to nudi SuperCard.

Makeover sobe

Znate da vaša tinejdžerica ili tinejdžer već dugo želi preurediti svoju sobu? Onda nema boljeg poklona od makeovera sobe! Poklonite im darovnu karticu za trgovinu koja nudi originalne i moderne komade namještaja, dekoracije i svih stvari potrebnih za uređenje bilo koje prostorije u domu. Istraži punudu partnera SuperCard.

 

Prvo kozmetičko uređivanje

Ako vaša tinejdžerica ili tinejdžer žarko žele isprobati neki neinvazivni kozmetički tretman, pravo je vrijeme da im za sljedeću prigodu darujete poklon-karticu za kozmetički centar kako bi iskušali prvu masažu, šminkanje, bojanje kose, manikuru, pedikuru ili neki drugi tretman po želji. Oni će se osjećati sjajno, a vi ćete biti zadovoljni i sretni jer ste im darovali savršen poklon.

 

"Cool roditelji"

Biti "cool" u očima svog tinejdžera nije samo pitanje površnih gesta ili materijalnih poklona. Radi se o investiranju vremena, razumijevanju njihovih svjetonazora i pokazivanju da ste prisutni u njihovim životima. Trendovi dolaze i odlaze, ali veza koju gradite s njima ostaje. Povezivanje putem razumijevanja i pametni izbori poklona pokazat će im da ste osoba na koju se mogu osloniti, ne samo kao roditelj, već i kao netko tko razumije njihov svijet i podržava njihove strasti.

 

Za sve poklone koji pomažu pri zbližavanju s vašim djetetom u tim izazovnim godinama tu je SuperCard koja se može koristiti u više od 500 fizičkih i preko 50 internetskih trgovina što je čini idealnom za ukus i preferenciju čak i onih najzahtjevnijih!


 

Komentari