Horoskop

Strijelac - Odnos prema ljubavi i seksu

22.11. - 21.12.

Strijelci se uglavnom teško vežu za jednog partnera. Cesto promatraju ljubav u gotovo idealiziranom svjetlu. Nisu jako naklonjeni braku. Zabavni su i strastveni, ali rijetko odani. Skloni su istovremeno održavati više veza. Više su oduševljeni prijateljstvom i ljubavlju nego obiteljskim životom. Strijelac ne drži mnogo do krvnog srodstva, ali drži do srodnosti duša. Djeca Strijelca često rano napuštaju roditeljski dom. Strijelci se ili žene nekoliko puta, ili ostaju neženje. Nemaju predrasuda prema vezi sa strancima - skloni su internacionalizmu. Ponekad su frigidni ili impotentni. To je posljedica sputavanja njihove slobode ili straha od odgovornosti trajne veze. Problem se riješi sam od sebe promjenom partnera. U seksu su strastveni, a oni nižeg tipa ponekad i sadisti. Skloni su eksperimentiranju raznim tehnikama seksa. Dugo ostaju svježi i vitalni. Najbolji su im partneri vatreni znakovi, a zatim zračni. U mladosti su vrlo nevjerni. U braku mogu biti vjerni ako imaju tolerantnog partnera koji im dopušta poneki flert.

Muškarac: Muškarac Strijelac je ljubavnik, ali nije pogodan za skromna supruga. Dolazi i odlazi kako mu se prohtije. Često se ženi radi društvenog ugleda. Svoju partnericu obasipa pažnjom i nježnostima, ali ne dozvoljava da mu se u bilo čemu suprotstavlja. Strijelac treba tolerantnu ženu, punu razumijevanja. Očinske obveze muškarac Strijelac ispunjava vrlo savjesno. Uzoran je otac i suprug. Treba partnericu koja ga slijedi u maštovitosti seksualnog života. Za njega je ipak najhitnija duhovna povezanost i uzajamno povjerenje medu partnerima. Pridodamo li tome i dobru erotsku vezu, dobit ćemo savršenog i vjernog supruga. U protivnom, Strijelac će u životu imati više brakova i djece.

Žena: Žena Strijelac djeluje kad kada kao dostojanstvena dama, a ponekad je dječački pustolovna. Nije baš sklona žrtvovanju za kućanstvo i djecu. Djecu odgaja prema svom shvaćanju samostalnosti. Svome suprugu može biti divan suradnik i partner. U traženju idealnog muškarca često mijenja partnere. Ako sretne idealnu osobu, ostaje vjerna cijelog života. U seksu je konzervativnija od muškog pripadnika svog znaka. Suptilna je i ushićuje partnera. Voli biti ravnopravna s osobom s kojom je u vezi. Spremna je na odricanje i žrtve, ako su njeni zahtjevi ispunjeni. Puna je oduševljenja i žara. Iskreno voli, a ako ljubav prestaje, razvodi se. Traži snažnog, izdržljivog partnera.

Komentari