Horoskop

Škorpion - Odnos prema ljubavi i seksu

24.10. - 21.11.

Škorpioni su najseksualniji znak Zodijaka. Večina ih je koji su vrlo sebični i posesivni ljubavnici. Sljedeći svoju jaku strast, energiju i požudu skloni su zaboraviti partnera - što rezultira brojnim seksualnim problemima. Ipak, vrhunac zadovoljstva mogu postići samo kad su duhovno usklađeni s partnerom. Škopioni često osjećaju da nisu dovoljno voljeni. To ih inspirira na sukob i svađu koji ih potiče i uzbuđuje u ljubavnoj vezi. Uglavnom im odgovaraju podložniji i podčinjeniji partneri. Agresivni partneri mogu ih dovesti do sumnje u svoje sposobnosti što može rezultirati povlačenjem i spolnom nemoći. Najbolji su im partneri vodeni znakovi, a zatim zemljani. Zračni i vatreni znakovi su im disharmonični, ali zbog Škorpionove strastvenosti mogu se dogoditi i takove veze.

Muškarac: Muškarac Škorpion obuzet spolnom požudom može zapasti u ljubavno ludilo. Takva tjelesna strast može ga brzo proći pa se istovremeno raspada i veza. Ljubomoran, posesivan i prepotentan, Škorpion će dobro preispitati i provjeriti ponašanje svog partnera. Tek kad se uvjeri da su mu osjećaji uzvraćeni može se predati osobi koju je izabrao. U protivnom postaje opasan i osvetoljubiv. Škorpion odmah bira. Nepogrešivi osjećaji simpatije ili antipatije izbiju odmah pri prvom susretu i uvijek se pokažu točni. U ljubavi je uvijek strastven, u seksu vrlo zahtjevan. Osjećaji mu ekstremno skaču ili padaju u odnosu na istu osobu. Ako nađe pravu partnericu vjeran je i u dobru i u zlu. Nikad mu nemojte povrijediti dostojanstvo. Ukoliko to učinite, protiv vas će okrenuti sav svoj sadizam i svoju agresivnost. Muškarac Škorpion bi morao naučiti cijeniti tuđe osjećaje i potrebe pa bi tada njegova ljubavna veza bila vrednija i manje dramatična.

Žena: Žena Škorpion je vrlo privlačna za muškarca. Zahtjevna i hirovita. Tek pravi partner može ovu ženu učiniti vjernom i odanom. Inače je ona zavodnica koja voli koketirati i još više voli odbaciti partnera nakon što ga je slomila. Ona je strastvena, ljubomorna i posesivna. Obožava nemoguće situacije na granici melodrame. Sklona je često mijenjati partnera slijedeći svoje instinkte i nagone koje stavlja ispred svih moralnih zakona. Žena Škorpion traži jakog muškarca jer jedino takav može zadržati njezinu ljubav.

Komentari