Horoskop

Ribe - Odnos prema ljubavi i seksu

19.02. - 20.03.

Nije teško ustanoviti kad se zaljubi osoba rođena u znaku Ribe. Oni za ljubav daju sve! Nitko u ljubavi nije toliko intuitivan, senzibilan, romantičan i intenzivan kao oni. Čini se da su savladali umjetnost ljubavi bolje nego ijedan drugi znak Zodijaka. Ali, paradoksalno, upravo Ribe imaju tako malo sreće u ljubavi. Sklone su svog izabranika (izabranicu) staviti na prijestolje na kome se naravno, teško održati. I kad se dogodi pad, razočarana Riba mora dalje u potragu za novom ljubavlju! Ribe su izvanredni ljubavnici i veliki poklonici idealne ljubavi i braka. No kako su vrlo putene često se odaju tjelesnim (i drugim užicima) što kao posljedicu ima unutarnje nezadovoljstvo jer najviše cijene dubok ljubavni odnos i duhovno jedinstvo s parnerom. Dobri su i prvrženi prijatelji. U braku su ugodni supružnici, skloni trpljenju hirova i mana druge strane - ponekad čak do mazohizma. Izvrsni su i skrbni roditelji. Kad vole, vrlo su vjerni partneru. Dobro se slažu sa vodenim, a potom sa zemljanim znacima.

Muškarac: Muškarac Riba vrlo je šarmantan, privlačan, zavodnički tip. Pri tom je pažljiv i nježan. Voli tajanstvene i zagonetne žene, jake osobe, koje će ga pomalo "držati na uzdi". Nije baš pretjerano vjeran, ali može ostati i samo s jednim partnerom. Kao ljubavnik je vrlo strastven i maštovit. Kao suprug je vrlo nježan i romantičan i voli svoju obitelj i dom. Ipak je ponekad težak zbog svojih depresivnih stanja. U braku s njim nećete postati prebogati i slavni, ali ćete za uzvrat dobiti trenutke prave i istinske sreće.

Žena: Žena Riba osjeća strašnu potrebu da bude voljena. To je smisao njenog postojanja. Vrlo je maštovita, romantična i pomalo sjetna. Ona se bezuvjetno predaje partneru. Ona voli svoju djecu i spremna se je žrtvovati za njih. Ako je pronašla pravu osobu bit će vrlo vjerna. Vrlo je seksipilna i privlačna. Dobra je ljubavnica i zna se prilagoditi partneru. Često se žrtvuje i ostaje u vezama koje je guše. Ona treba poštenog i iskrenog muškarca koji će je voditi i podržati u trenutku njene slabosti i depresije.

Komentari