Horoskop

Bik - Odnos prema ljubavi i seksu

21.04. - 20.05.

Bikovi dugo traže odgovarajućeg parnera, ali kad ih obuzme prava strast, onda je to bezuvjetno i potpuno. Posjeduju snažnu senzualanost i požudu koju moraju obuzdati da se ne pretvore u opću pohlepu, posesivnost i ljubomoru. Skloni su zaljubljivanju u jaku osobu koja može biti pogodan bračni partner. Svojim izuzetnim šarmom i neprimjetnom taktikom začas će ga osvojiti. Ne podnose suparnike u ljubavnoj ili bračnoj vezi. Pristalice su braka. Dom je za njih izuzetno važan. Gosti su im uvijek dobrodošli. Dobri su roditelji. Pažljivo biraju naobrazbu i životni put svoje djece, jer im je stalo da ih dobro materijalno osiguraju. Ne pokazuju neke naročite izljeve nježnosti, ali su jako brižni. Veliki su i strastveni ljubavnici, ali dosta konzervativni. Većinom ne odobravaju slobodan seks. Emotivni su, nježni, iskreni i vjerni kada vole. Problemi u seksu nastupaju zbog psihičkih razloga - prevelike ljubomore, nedovoljno dominantnog partnera. Dobro se slažu sa zemljanim i vodenim znakovima. Izuzetak je Škorpion gdje i jedan i drugi znak moraju umanjiti svoju ljubomoru i posesivnost da bi veza bila skladna. Vatreni i zračni znaci su im astrološki disharmonični.

Muškarac: Muškarac Bik se zna žrtvovati za voljenu osobu. Iako nije pretjerano romantičan, zna voljeti i biti nježan i vjeran. Bitno mu je imovno stanje njegove izabranice. Jedan je od najboljih ljubavnika cijelog Zodijaka. Imponira mu inferiornija partnerica. Vrlo je temperamentan, ali nije prevrtljiv i lakouman. Vrlo je posesivan i traži potpunu odanost, predanost i iskrenost - sve ono što i sam daje. Postaje ljubomoran zbog najmanje sitnice. Idealan je partner ženi koju voli, pun je pažnje, strpljenja, brižnosti. Osigurava njenu materijalnu sigurnost i udovoljava njenim željama. Strastven je i umiljat, a ipak realan i pravi muškarac. Poznat je kao veliki zavodnik, ali u braku se sve mijenja. Tada postaje vrlo vjeran. Ukoliko i prevari partnericu u pitanju su kratke i beznačajne avanture.
Poneki Bikovi bježe u asketizam, bojeći se svog nekontroliranog nagona. Mogu postati ovisni o strastima, što ih duboko razdire (dvojnost seksa i morala).

Žena: Žena Bik je stvorena za obiteljski život. Obično se ranije uda. Vrlo je vjerna, odana, iskrena i poštena u odnosu s partnerom. Želi da je muškarac vodi i da joj bude potpora, a ona mu pruža ljubav i razumijevanje. Senzualne je prirode, posesivna (čak i suviše!). Vješta je služenju ženskim trikovima i maskiranju u tajanstvenost kako bi neprimjetno postigla ono što želi. Voli miran život i nije sklona mijenjanju partnera. Iako djeluje bezazleno i nezainteresirano u njoj se krije ljubavnica upućena u sve tajne erotike i seksa - ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica Zodijaka.

Komentari