ELLE STYLE AWARDS 2014 proglasit će najbolje na domaćoj modnoj sceni

ELLE STYLE AWARDS, najprestižniji modni događaj u Hrvatskoj, već treću godinu zaredom okuplja i nagrađuje najkreativnije hrvatske umjetnike, arhitekte, dizajnere, kao i mlade kreativce koji tek pronalaze svoje mjesto na domaćem umjetničkom nebu.

Dodjela će se i ovaj put održati u Laubi - Kući za ljude i umjetnost, vodećoj hrvatskoj umjetničkoj galeriji, 23. listopada 2014. godine, s početkom u 20 sati. Uz to što nagrađuje najbolje od najboljih, ovaj glamurozni događaj služi i kao poticaj za osnaživanje domaće modne i arhitektonske scene.

Svi nominirani za nagrade u čak 10 kategorija su redom veliki hrvatski kreativci. U kategoriji NAJBOLJI MODNI FOTOGRAF nominirani su: Mare Milin, Decker-Kutić, Marko Grubišić; u kategoriji NOVO LICE nominirani su Ana Jakovljević (Midikenn), Magdalena May Gero (Talia Model), Ivana Solar (Talia Model); u kategoriji NAJBOLJI MODEL nominirani su Tabitha Pernar (Colors Model Management), Ana Buljević (Talia Model), Ivana Severinac (Talia Model); u kategoriji NAJBOLJI MLADI DIZAJNER nominirani su Sonja Lamut, Vuletić & Hortig, Manuel Maligec; u kategoriji NAJBOLJI DIZAJNER ACCESSORIESA nominirani su Patrizia Donna, Mamii Jewelry by Maja Miletić, Zets by Marko Prpić; u kategoriji NAJBOLJI CELEBRITY STIL nominirani su Ivana Roščić, Jelena Veljača, Nevena Rendeli; u kategoriji ELLE DECORATION: NAJBOLJI PRODUKT DIZAJNER nominirani su Ruđer Novak-Mikulić i Marija Ružić, Filip Gordon Frank, Grupa; u kategoriji ELLE DECORATION: NAJBOLJI ARHITEKT nominirani su IDIS TURATO, 3 LHD, STUDIO UP+DAMIR GAMULIN; u kategoriji NAJBOLJI DIZAJNER nominirani su Ivana Popović, I-GLE, Ivica Klarić. Naposljetku, bit će dodijeljena i NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO. Ovogodišnjim ELLE STYLE AWARDS-om dirigirat će voditelji Daniela Trbović i Ivan Vukušić, a nazočit će mu poznata brojna lica, poput Urše Raukar, Vande Winter, Nikše Kušelja, Lane Biondić, Barbare Nole, Gorana Grgića, Livia Badurine i Marije Borić. Svi će se oni zabaviti na gala partiju koji će uslijediti nakon proglašenja pobjednika.

Komentari