Žanamari Lalić

Žanamari je rođena u Tučepima. Već kao vrlo mlada postizala je zapažene rezultate na natjecanjima mladih...

Žanamari LalićDatum rođenja: 08.09.1981.

Žanamari je rođena u Tučepima. Već kao vrlo mlada postizala je zapažene rezultate na natjecanjima mladih pop pjevača. Nakon završenog studija “American College for Management and Technology” u Dubrovniku kreće u Njemačku gdje je počela surađivati sa mnogim producentima R’n’B i house glazbe sšto joj je donijelo i prvi singl “Feels like heaven” izdan 2002.godine.

Nakon visokog plasmana na show-u “Deutschland Sucht Den Superstar” te pobjede na prvom hrvatskom idolu potpisuje ugovor s Croatia Recordsom. Od tada je izdala prvi hit singl “Treba mi snage za kraj” te je nedugo zatim izdala i svoj prvi album “Žanamari”".

Također je nastupila 2006. godine na Dori sa pjesmom “Ljubav za jednu noć”, dok na istom natjecanju 2007. godine nastupa s pjesmom “Jedino moje” kao kantautorica. Singl „Da mi daš još samo jednu noć“ (proljeće ‘08) svojom live pop produkcijom najavljuje glazbeni smjer novog materijala. Pjesma „Crni leptire“ s kojom konkurira na 14. Hrvatskom radijskom festivalu, još je jedan korak dalje u pop-rock pravcu, kojeg možete očekivati u punom sjaju na sljedećem albumu.

Izvor: www.zanamari.com

Komentari