Lana Jurčević

Lana Jurčević glazbom se profesionalno počela baviti 2003. godine. U trenutku pojavljivanja na sceni, odmah...

Lana JurčevićDatum rođenja: 07.11.1984.

Lana Jurčević glazbom se profesionalno počela baviti 2003. godine. U trenutku pojavljivanja na sceni, odmah je izdala svoj prvi album simboličnog naziva "Lana" koji je sadržavao 10 pjesama Lanine ekskluzivne autorice Milane Vlaović koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u glazbi, pisanju pjesama i jednu pobjedu na Dori.

Surađivala je sa eminentnim producentima u Hrvatskoj poput Nikše Bratoša, Predraga Martínjaka Peggy-a, Ante Pecotića, Muca Softiča i imala duet sa Severinom "Rođena da budem prva". Nastupala je na Radijskom festivalu, sa svakom pjesmom ulazila u finale i dobila nagradu za "Medijski najinteresantniju osobu" 2005.

Na Dori je postizala velike uspjehe i iz godine u godinu, njezina karijera napreduje uzlaznom putanjom i sve sigurnije zauzima svoje mjesto. Sa pjesmama Odlaziš, Otkad te nema, Najbolja glumica, Ovo nije istina i Prava ljubav ( u duetu sa Lukom Nižetićem), otvorila je put prema novom, drugom albumu pod nazivom "1 razlog" (u izdanju Hit records-a) po pjesmi sa tog albuma, koju je producirao Boris Đurđević iz grupe Colonia. Lana je velik dio svog života posvetila glazbi i svemu što ona predstavlja. Nastupa i održava samostalne koncerte, gostuje po Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji...

Izvor: www.l-a-n-a.com
 

Komentari