Lomljena torta priprema se brzo i jednostavno. Glavni sastojci su čokoladi puding i orasi.
› 4 jaja
› 15dkg šećera
› 1 vanilin šećer
› 15dkg brašna
› 1 prašak za pecivo
› 2 pudinga od čokolade
› 1l mlijeka
› 1/2 maslaca
› 12dkg mljevenih oraha
› 2 šlaga
› 15dkg šećera
› 1 vanilin šećer
› 15dkg brašna
› 1 prašak za pecivo
› 2 pudinga od čokolade
› 1l mlijeka
› 1/2 maslaca
› 12dkg mljevenih oraha
› 2 šlaga
Biskvit
Jaja izbijte mikserom sa šećerom i jednim vanilin šećerom, zatim u to dodajte brašno i prašak za pecivo. Dobivenu smjesu pecite na 180 stupnjeva. Kada se biskvit ohladi izrežite ga na kockice.
Krema
Skuhajte dva pudinga od čokolade. U mlaki puding dodajte orahe i maslac.
Dobivenu kremu lagano pomješajte sa prije isječenim biskvitom. Na ohlađenu tortu stavite šlag.
Komentari