Popularna mlada glumica i redateljica Arija Rizvić otkrila nam je kako njeguje svoje nokte

Arija Rizvić gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV gdje glumi razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju.

S obzirom na ubrzani način življenja zanimalo nas je gdje se lijepa Arija njeguje. Otkrila nam je da s obzirom na nedostatak vremena između snimanja već godinama odlazi u Salon za uljepšavanje Martina koji se nalazi na zagrebačkom Vrbiku.

" Otkada sam prvi puta kročila u salon MarTina, uvijek se vraćam" govori nam Arija i nastavlja " Ondje je moje vrijeme za opuštanje, osjećam se kao u vlastitom dnevnom boravku, a usluga je fantastična."

Zanimalo nas je koje usluge koristi u salonu na što nam Arija dodaje kroz osmijeh " Sve :) Moja stopala nakon svakog tretmana ondje dožive preporod što je smatram jako bitno njegovati s obzirom da ona trpe težinu našeg cijelog tijela svakodnevno. Footlogix proizvode za koje je i vlasnica Martina edukator u Hrvatskoj koristim i doma između svakog dolaska na pedikuru. Morate probati i vi!

Nokti na rukama mi više nisu krhki i lomljivo jer prije svake promjene trajnoga laka Martina mi dodatno njeguje nokte posebnim IBX tretmanom koji prodire u korijen nokta.

Redovito je molim da me brzinski našminka za evente koje posjećujem, a ona strpljivo svaki put sakrije umor s mojih podočnjaka i vrati mi osmijeh na lice."

Postoji li još neki tretman zbog kojega izgledaš uvijek blistavo zanimalo nas je, a Arija nam otkriva : " prijateljice su mi rekle da povremeno odlaze na masažu kombiniranu drvenim valjcima i rukama koja se zove maderoterapija. Maderoterapija je tretman za uklanjanje celulita, ali ona također potiče cirkulaciju i opušta tijelo i um zbog čega obožavaju uloviti sat vremena upravo za nju u Salonu za uljepšavanje MarTina." 

Arija Rizvić

Komentari