JUBILARNO IZDANJE BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Kao poklon za sve žene, ove godine počinje na simbolični datum 08. 03. – Dan žena, i traje do nedjelje 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

Jubilarni trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima,..

Svojom tematikom sajam je namijenjen jednako profesionalcima kao i širokoj publici. Posjetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proljetni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu i odabrati najbolje za sebe. Mnoštvo kozmetičkih proizvoda i usluga, modni dodaci te opuštanje na mnogobrojnim tretmanima bit će još pristupačniji uz najavljene prigodne sajamske popuste i besplatne savjete prisutnih stručnjaka.

Poslovni segment ove vrlo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb zastupljen je u B2B susretima u neposrednim kontaktima s dionicima iz beauty industrije te je čvrsto pozicioniran kao mjesto povezivanja s relevantnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmjenu mišljenja i iskustva te prezentaciji noviteta.

Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Najbolji domaći i inozemni talenti iz frizerskog i kozmetičkog svijeta prezentirat će svoje vještine i kreativnost.

Pozivamo vas na „najljepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi ljepotu i donosi nove, inspirativne trendove.

Ukupni program i sve ostale informacije pratite na www.zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

 


 

Komentari