Horoskop

Lav - Odnos prema ljubavi i seksu

23.07. - 23.08.

Lavovi su strastveni i ponosni ljubavnici. I u ljubavi preuzimaju ulogu vode. I muškarci i žene lavovi su sovajači. Naginju narcisoidnosti i traže da im se partneri dive. Oni su jedan od najpoželjnijih znakova Zodijaka. Međutim, Lavovi su prejaki za osjetljive osobe, jer oni niti ne primjećuju kada su ih i zašto povrijedili svojim egocentričnim ponašanjem. Njima treba publika i divljenje i u prijateljstvu i u ljubavi. Nevjeru i flertove ne podnose. Puno pažnje polažu i na svoju i na partnerovu avnjštinu. Jednom osvojeni, obično su vjerni i odani partneri, naravno, ako je druga strana dorasla njihovim visokim zahtjevima. Romantični su, velikodušni i temperamentni partneri. Lavovi inače spadaju u najvjernije podanike čitavog Zodijaka, pod uvjetom da je partner bar malo "niži" od njih. Poneki su Lavovi skloni perverziji i egzibicionizmu - takvi su vrlo skloni avanturama. Istovremeno su vrlo ljubomorni. Lavovi su nestrpljivi s osjetljivim ljudima rođenim u vodenim i zemljanim znacima. (Zračnim znacima Lavovi ne toleriraju njihovu neodlučnost!).

Muškarac: Muškarac Lav je romantičan, vrlo strastven i seksualno vrlo aktivan muškarac. U ljubavi, obitelji i prijateljstvu on voli dominirati. Za svoje veze on traži osobu sa sličnim osobinama. Ljubavi pridaje velik značaj. Poznat je kao velik osvajač suprotnog spola. Najbolji način da vas zapazi jest vaše bezgranično divljenje prema njemu. Osim toga, morate uvijek biti dotjerani i privlačni. Jedan Lav neće dozvoliti da ga viđaju s partnerom koji nije u svemu najbolji - poslije njega, naravno! Kad se veže uz neku osobu obično je vjeran. Traži poštovanje i ne trpi kritike i sumnjičavost. Vrlo je odan obitelji - to je za njega i pitanje statusa. Kao otac, tipičan je primjer patrijahalne glave obitelji. Strog je, uvijek vodi glavnu riječ. Mekog je srca i velikodušan prema svojima kad sve ide kako treba. Jako voli svoju djecu, ali od njih traži poštovanje i poslušnost. On je svojoj ženi u svakom trenutku moralna podrška i zaštita, ali želi da mu ona uvijek bude pomalo potčinjena. Inicijativa mora uvijek biti njegova. Muškarac Lav se voli zabavljati, slobodno lutati, ulaziti u razne avanture. Kod njega je ljubomora više stvar ponosa, nego neka jako izražena strast. On zna partneru okrenuti leđa ako je uvrijeđen, ili je brzo zaboraviti. Poneki su Lavovi skloni nastranostima ili egzibicionizmu.

Žena: Žena Lav je poput neke Amazonke - vatrena, temperamentna, strastvena i iskrena. Više od svega u životu želi biti voljena. Za ljubavlju traga još od djevojačkog doba. Puna je snova i ideala, snažnih osjećaja, pa kad sretne pravog predaje mu se punim srcem. Idealna je partnerica voljenom muškarcu. U intenzivnoj, kompletnoj ljubavnoj vezi ova žena potvrđuje samu sebe. Ako to od nje traži ljubav, žena Lav će se prilagoditi i skromnom životu. Ona ne podnosi nejasnoće i neodređenosti u ljubavi, a tako ni u prijateljstvu. Za djecu se "lavovski" ori i ne dozvoljava da im se čini nepravda. Za ženu Lava svaka prava veza iključuje i zadovoljavajući seks. U krevetu nije suzdržljiva, već je strastvena i )una inicijative. Ako joj se sviđa neki muškarac, ona će mu to bez ustručavanja lati do znanja. U braku koji je zadovoljavajući žena Lav je izuzetno vjerna. Voli organizirati i držati pod kontrolom svoju obitelj (i može!).

Komentari