Gdje za vikend? Vaša Beauty destinacija: Zagrebački velesajam

Kao poklon za sve žene, ove godine počinje na simbolični datum 08. 03. – Dan žena, i traje do nedjelje 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Jubilarni trodnevni beauty održat će se u paviljonima 8A, 9, 11A iKongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima ljepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima...

 

 

Svojom tematikom sajam je namijenjen profesionalcima, ali i širokoj publici. Posjetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proljetni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu i odabrati najbolje za sebe. Prisutna je profesionalna i maloprodajna linija vrhunskih aparata za kozmetičke tretmane, sterilizaciju, nail dizajn, preparati za profesionalne tretmane njege lica i tijela, noviteti u korištenju šećerne paste, sve za tretiranje obrva, luksuzne linije svijeća i parfema te oprema za frizerstvo.

EDUKACIJE I STRUČNI PROGRAM

Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Izdvajamo događanje Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom. Za show program pobrinut će se Farrukh Shamuratov koji će voditi ekskluzivnu stručnu radionicu, inače međunarodno priznati frizer, stilist i vizažist dok će PeiWang, višestruko nagrađivana profesionalka za medicinsku kozmetiku iz Kine prenijeti svoj know-how o tajnama tradicionalne kineske masaže.

 

 

U sklopu višednevnog događanja održat će se Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koji će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog svijeta, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost. Profokus organizira školsko make up inail natjecanje s temom „Barbie“koje će se održati u petak, 08. ožujka. Tema ovogodišnjeg natjecanja inspirirana je istoimenom ikonom lutke. Sve koji su željni usavršavanja pozivamo da se pridruže Look&Learn seminaru Magic Shading Browsby Antonija Perišić i prezentaciji Davinesovih edukatora u tehnikama bojanja kose. Izlagač CONURE /KRYOLAN održavat će make-up radionice na kojima će predstaviti nove linije iz laboratorija Kryolana, profesionalnog branda koji je svjetsku slavu stekao na filmskim setovima Hollywooda. FABU SPOT u paviljonu 8A predstavit će više od 70 kozmetičkih brandova (LA MER, TOM FORD, JO MALONE, CLARINS, SENSAI, SHISEIDO, ESTEE LAUDER….) uz sajamski popust od 20%. U svrhu bolje organizacije poslovanjaistražite ponudu raznih aplikacija koje će umjesto vas brinuti o rezervacijama, slanju podsjetnika putem e-pošte i pripremu izvještaja.

 

 

Na sajmu imate priliku, uz prethodnu narudžbu, obaviti i pregled mamografije u subotu, 09. 03. na otvorenom prostoru ispred foajea paviljona 8/8A u terminu od 10 do 12 sati.

Od stručnih predavanja i panela izdvajamo panel „Što je potrebno da bi bio/la uspješan obrtnik?“,„Stanje u struci jučer - danas – sutra“u organizaciji HOK-a, zatim „Poticaj za mentore“ (MINGOR), dok NZJZ Andrija Štampar organizira „Kako se ja mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda?“. WOMAN IN ADRIA pozvali su renomirane paneliste na aktualnu temu „Pogled na održivo poslovanje u Beauty industriji“ dok ćezabavno događanje svakako biti Skener osobnosti by Davor Bilman: Pokaži mi frizuru i reći ću ti koja si osobnost!

 

 

Više o satnici i programu na: https://www.zv.hr/sajmovi-7/beauty-hair-expo-zagreb/program-dogadjanja-2616/2616

Po prvi put u sklopu sajma održat će seFASH concept, modno događanje koje će okupiti brojne hrvatske dizajnere i njihove kreacije i proizvode iz područja mode, modnih dodataka i dekoracija za dom. Ljubitelji originalnog hrvatskog dizajna imat će priliku razgledati i kupiti visokokvalitetne modne proizvode. U sklopu događanja održat će se i dva panela „Izazovi domaćeg tržišta: Može li se u Hrvatskoj živjeti od mode?“ i „Mjesto hrvatskog designa u europskim okvirima“.

NAGRADNA IGRA ZA POSJETITELJE

Najsretniji među vama, uz kupljenu ulaznicu, imat će priliku osvojiti jednu od 11 vrijednih nagrada naših izlagača sponzora. Glavnu nagradu osiguralo je Crno Jaje - tri dana za dvije osobe u hotelu Atrium Split 5*.

 

Zato vas pozivamo na „najljepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi ljepotu i donosi nove, inspirativne trendove.

 

Cijena jednodnevne ulaznice je 5 eura dok za sve dane iznosi 12 eura, a možete ih kupiti i ONLINE na Ulaznice.hr.

 

Za više informacija pratite www.zv.hr i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.

 

Komentari