Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Ruke bez tragova starenja

Ruke bez tragova starenja

Ruke prve odaju, a često nam i dodaju godine. Isplati se stoga razmisliti o posebnoj njezi, kako biste izbjegli "staračke"pjege i mrlje na rukama.
Dnevno održavanje ljepote

Dnevno održavanje ljepote

Proizvodi koje trebate za održavanje ljepote su već kod vas, a na vama je da uzmete par minuta dnevno kako bi izgledali božanstveno.
Podloge za šminku

Podloge za šminku

Podloge prikrivaju nedostatke, njeguju kožu lica i ističu make-up, sadrže aktivne sastojke koji hrane kožu, čuvaju njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost, brane je od različitih štetnih djelovanja izvana, pomažu koži da održi svoje vitalne funkcije.
Iritacije kože

Iritacije kože

Čim primjetite bilo koji od prvih simptoma iritirane kože neophodno je da u što kraćem vremenskom razdoblju posjetite liječnika ili dermatologa koji će dijagnosticirati o čemu se zapravo radi.
Proljetna prirodna i hranjiva kupka za kosu

Proljetna prirodna i hranjiva kupka za kosu

Zdrava i njegovana kosa jedan je od jačih ženskih zavodničkih atributa, važan čimbenik samopouzdanja te pokazatelj stanja našeg organizma. No, lijepa i zdrava kosa nije dar s neba, već rezultat pravilne njege i brige.