Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Lijepa i njegovana stopala

U većini slučajeva su naše noge vrlo dobro skrivene od javnosti, bilo da nosite, čizme, cipele, tenisice ili čarape. Upravo zbog toga što su zatvorene naša stopala izložena su toplini, vlazi ili uskoj obući.
REN kozmetika za lijepu i zdravu kožu

REN kozmetika za lijepu i zdravu kožu

REN je britanski brand za njegu kože, koji koristi posljednje hi-tech bio sastojke - 100% derivati biljaka i minerala i ne sadrži sastojke štetne za kožu, a izuzetno je ugodan za upotrebu.
Laserska epilacija prije ljeta – 5 korisnih savjeta

Laserska epilacija prije ljeta – 5 korisnih savjeta

Glatka koža svakoj je ženi u mislima prije odlaska na godišnji odmor. Neka vam sunce i toplo vrijeme ne budu prepreka u vašoj odluci za odlazak na tretmane laserske epilacije. Sigurno ste umorne od bolne depilacije voskom ili još gore, bolnog osjećaja nakon brijanja i uraslih dlačica. Ako razmišljate o laserskoj epilaciji (http://poliklinikabagatin.hr/laser-centar/tretmani/lasersko-uklanjanje-dlaka), još uvijek stignete do ljeta ukloniti dlačice s područja na kojima vam najviše smetaju.

Kako se riješiti prištića?

Zašto se baš uvijek kada imamo neki poslovni sastanak ili posebnu večeru pojavi jedan ili čak više prištića? Ne brinite, niste jedini kojima se to događa, milijuni ljudi diljem svijeta imaju isti problem.

Pogodnosti vode za vašu kožu

Samo je nekoliko stvari toliko potrebno vašoj koži kao što je voda. Kao što svi znamo voda je životvorna tekućina koja nam je potrebna za pravilno funkcioniranje našeg organizma, a tako i kože.

Ukusni frapei za zdravu i lijepu kožu

Često čujemo da zaslađene napitke trebamo izbjegavati da bismo imali zdravu i lijepu kožu. Ovi frapei osim što su ukusni pomoći će vam da budete zdravi izvana i iznutra jer sadrže antioksidante i ostale vrlo zdrave sastojke od kojih ćete se osjećati i izgledati savršeno. Glavni sastojci su dakako voće i povrće.

Njega kože na rukama

Iako često nismo toga svjesni, ljepota se ne odnosi samo na njegu i uljepšavanje lica, drugim riječima, trebamo se jednako brinuti za cijelo tijelo.